Garažna vrata


Kontaktirajte nas

Da svoj dom čim bolje opremite, a u skladu sa Vašim željama, molimo Vas da nas kontaktirate!


 

info@roltek.hr

Garažna vrata


Zašto izabrati rolo ili stropna garažna vrata?
Rolo ili stropna garažna vrata su idealno rješenje za optimalnu izkorištenost garažnog prostora. Inovativni dizajn omogućava  lako automatizirano upravljanje pomoću standarno ugrađenog motornog pogona, kvalitetni, vremensko otporni materijali iz aluminija se brinu, da budete bezbrižno uživali u njihovoj upotrebi i više desetljeća. 

Ako vašem limenom ljubimcu i sebi želite priuštiti samo najbolje, automatska garažna vrata iz aluminija pravi su izbor. Profinjena profilna optika ugodno odstupa iz mnoštva uobičajenih jednokrilnih ili sekcijskih garažnih vrata. 

Garažna vrata Roltek su unificirana i izrađena po mjeri, zato potrebe za prilagođavanje zidarskog otvora nema. Primjerena su za svaku garažu, jer zauzimaju minimalno prostora. Za tip niske garaže mogu se dobiti stropna vrata, koja se preko vodilica jednostavno podignu pod strop, za ostale tipove garaža su rolo vrata, koja se namataju na osovinu. Vrata se otvaraju tako, da vam ostaje slobodan sav prostor u garaži, standardno je motorni pogon pa vam garantira udobnost. 

Sva garažna vrata Roltek imaju završnu lamelu iz ekstrudiranog aluminija. To znači, da je vrata praktično nemoguće izbaciti iz vodilica. Moguće je naručiti i sigurnost koja vam dodatno spriječava oštećenja vozila te zaštitu osoba. Dovršena izrada iz najboljih materijala vam omogućava tihi i sigurni rad, zaštitu od provale i dugi vijek trajanja. Udobno daljinsko upravljanje  vam omogućava, da pri svakom vremenu možete ući u garažu i parkirati vaše vozilo.