Komarnici


Kontaktirajte nas

Da svoj dom čim bolje opremite, a u skladu sa Vašim željama, molimo Vas da nas kontaktirate!


 

info@roltek.hr

Komarnici


Zašto izabrati komarnike?
Tko ne poznaje zvuk komarca, tko vam se po noći prikrada u spavaću sobu i remeti vaš san? U vrućim ljetnim noćima prozori su po noći otvoreni jer su odlično rješenje za hlađenje prostora, ali s tim smo omogućili insektima ulaz u naš dom. U poduzeću Roltek nudimo odlićno rješenje za taj problem – komarnik. Nudimo vam  6 različnitih tipova koje izrađujemo točno po vašoj mjeri za svaki prozor.

S komarnikom na prozoru ili vratima biti ćete sigurni od svih vrsta insekata i po danu i po noći. Rješenje je trajno, ne treba dodatno održavanje i u skladu je sa prirodom.

Roltek komarnici su izrađeni od ekstrudiranog aluminija, zato ne hrđaju, ne blijede i mogu se dobiti u širookoj paleti boja. Prašno su bojani pa zbog toga ne trebaju dodatno bojanje. Mrežica je izrađena iz staklenih vlakana, koja garantira da je mrežica stabilna, optimalno napeta i otporna na vremenske prilike.

Pozdravite se sprejevima i utikačima protiv komaraca i muha jer vam više ne trebaju - komarnik vam garantira da će insekti ostati vani.