Tende, screenovi


Kontaktirajte nas

Da svoj dom čim bolje opremite, a u skladu sa Vašim željama, molimo Vas da nas kontaktirate!


 

info@roltek.hr

Materijali i boje

U poduzeću Roltek biramo samo najbolje materijale za naše proizvode, jer želimo našim kupcima ponuditi proizvode vrhunske kvalitete. Glavni materijal, koji upotrebljavamo je aluminij, koji je uvijek prašno bojan i zato ne traži ponovno bojanje.

Aluminij garantira proizvodu dug vijek trajanja, jer je otporan na koroziju. Omogućava bojanje u veliki spektar boja iz RAL i NCS ljestvice. S upotrebom pravih materijala garantiramo vam dugo uživanje u sjeni. 

Svi metalni dijelovi tendi, zimskih vrtova i screen sjenila Roltek su izrađeni iz aluminija, koji je otporan na koroziju i garantira dugi vijek trajanja. Boju možete izabrati iz velike palete boja. 
 
Na izbor imate više tipova platna, za svaki tip imamo veliki izbor raznih uzoraka s kojim ćete uljepšati vaš dom. Usklađenost boja s fasadom i drugim sjenilima će vašem domu dati usklađen i profinjen izgled.
 
Platno screen sjenika Roltek je Soltis, koji nudi djelomično zatemnjenje prostora. Taj tip platna je izrađen iz posebnog visokokvalitetnog poliestera i premazan je s PVC premazom. Treba minimalno prostora, ne lomi se, ne gubi oblik i otporan je na prljavštinu. 

Prednosti materijala Roltek:
  • visokokvalitetni aluminijski dijelovi
  • otpornost na korozije
  • kvalitetno Soltis platno u različitim bojama
  • izrada po mjeri nudi rješenje za svaku situaciju