Tende, screenovi


Kontaktirajte nas

Da svoj dom čim bolje opremite, a u skladu sa Vašim željama, molimo Vas da nas kontaktirate!


 

info@roltek.hr

Screen sjenila

Vanjska screen sjenila Roltek su rješenje za sve vas koji želite imati sjenilo od platna na vanjskoj strani prozora . Ta vrsta sjenila vam omogućava djelomično zatamnjenje prostora i tako vas štiti od  sunca. kako se nalazi na vanjskoj strani stakla pomaže i kod sprječavanja zagrijavanja vašeg prostora.

Screen sjenilo ima slučnu funkciju kao roleta, ali nudi puno manje. Ako želite trajno sjenilo, koje vas štiti od provalnika, nudi dodatnu izolaciju i potpuno zatamnjenje, roleta je bolji izbor za vas. Možete imati oboje odjednom: u predprozorskim kutijama moguće je uraditi i integrirano screen sjenilo.

Sjenilo je ugrađeno u kutiju dimenzija 10 cm ili 14 cm, koje seugrađuje na vanjskoj strani prozorskog okvira i možete izabrati između petokutnog ili polukružnog oblika. Kutija je izrađena iz ekstrudiranog ili valjanog aluminija i može se dobiti u svim bojama iz RAL ljestvice.

Kada je sjenilo zatvoreno, nudi odličnu zaštitu od vanjskih prilika i tako produžuje vijek trajanja platna. Bočne aluminijske  vodilice brinu za ravnomjeran tijek platnapo njima, ravna ili okrogla zaključna llamela brine za optimalnu napetost platna u svakom položaju. Standardno je ručno upravljanje s trakom, moguć je izbor i sa monokomandnom ručicom ili udobno motorno upravljanje.

Standardno platno je Soltis, kojeg možete izabrati iz velike palete boja. Izrađeno je tako, da zadržava do 92% sunčevih zraka.Platno treba vrlo malo prostora za namatanje, ne trga se i ne gubi svoj oblik. Zbog posebne glatke ravnomjerne strukture prljavština se ne prima za platno. 

Prednosti screen sjenila Roltek:
  • visokokvalitetni aluminijski dijelovi
  • otpornost na koroziju
  • kvalitetno Soltis platno u različitim bojama
  • standardno ručno upravljanje s trakom, mogućnost monokomandne palice i motornog te daljinskog upravljanja
  • zaključni profil na donjem dijelu brine za optimalnu napetost platna u svakom položaju
  • izrada po mjeri nudi rješenje za svaku situaciju