Tende, screenovi


Kontaktirajte nas

Da svoj dom čim bolje opremite, a u skladu sa Vašim željama, molimo Vas da nas kontaktirate!


 

info@roltek.hr

Sjenila za zimske vrtove

Imate zimski vrt ili razmišljate o pergoli? Sjenila za zimski vrt i pergole brinu za prijatno sjenčenje velikih steklenih ili odtvorenih površina.  Vanjsko sjenilo zimskog vrta vam nudi hladnu sjenu po danu i romantičan ambijent po noći.

Djeluje na principu protupoteznog sistema. Posebna mehanika i završni profil na donjem dijelu brine da je platno uvijek optimalno napeto u svakom položaju. Na gornjem dijelu sjenilo imakutiju koja štiti platno kada je zatvorena.

Zimski vrt se može zasjeniti na krovu ili i na kosim dijelovima staklene površine. Mogu se dobiti i sjenila za trokutaste oblike. Luk vanjskog sjenila je prilagođen i izrađen prema vašim dimenzijama. 

Svi metalni dijelovi Roltek sjenila za zimski vrt su izrađeni od kvalitetnog aluminija i mogu se dobiti u više standardnih boja. Platno možete izabrati iz velike palete kombinacije boja, tako da se nađe pravi uzorak za svaki objekt. Bojna usklađenost s fasadom i drugim sjenilima će vašem domu zagarantirati lijep izgled.

Motorno upravljanje sjenila za zimski vrt Roltek vam nudi udobnost, koju možete izabrati i sa daljinskim. Za maksimalnu udobnost i zaštitu sjenila možete izabrati automatiku, koja je opremljena s senzorima za vjetar, sunce, kišu i temperaturu. Tako će se vaše sjenilo samo zatvoriti za vrijeme lošeg vremena. 

Prednosti sjenila za zimske vrtove Roltek:
  • visokokvalitetni aluminijski dijelovi
  • otpornost na koroziju 
  • vrlo jaka konstrukcija vas neće ostaviti na cjedilu
  • bogat izbor boja i vrsta platna
  • standardno motorno upravljanje, mogućnost daljinskog i dodatne automatike
  • unutarnja mehanika i završni profil brine za optimalnu napetost platna u svakom položaju
  • izrada po mjeri nudi rješenje za svaku situaciju