Tende, screenovi


Kontaktirajte nas

Da svoj dom čim bolje opremite, a u skladu sa Vašim željama, molimo Vas da nas kontaktirate!


 

info@roltek.hr

Tende

Svima nam je poznata ljetna vrućina, za koju se kaže, da je svake godine sve veća. Zatvaramo se u kuće i pokušavamo se najbolje ohladiti. Zašto bismo se za vrijeme sunčanih dana skrivali u zatvorenim prostorijama kada možemo uživati u prijatnoj sjeni tendi?

Tende Roltek se odlikuju s jedinstvenim dizajnom, tihim i  otpornim radom i dugim vijekom trajanja koji je zagarantiran izabirom najboljih materijala. Univerzalni sistem montaže je prilagodljiv za sve građevinske situacije.

Roltekovi stručnjaci vas individualno savjetuju i nude najbolje rješenje za vas. Tende Roltek su izrađene po mjeri, zato nema straha, da imate premalo ili previše prostora. 

Tende Roltek imaju prilagođene sisteme ruku, tako da su primjerene za klasične površine s izbačajem do 3,5 metra, za velike površine s izbačajem do 5 metrov i za tende koje imaju veći izbačaj od njihove širine.

Možete izabrati između različitih kvaliteta platna i mnogim bojnim uzorcima. Kombinacije sa crtama ili jednobojne vam omogućavaju da svoj dom napravite ugodnim za oko. S mogućnošću prilagođavanja boje prema vašoj fasadi sjenilo Roltek će zasjati u svojoj ljepoti. Moguća je kasetna izvedba tende koja brine da je platno uvijek spremljeno u nju i kada ga ne upotreblajvate. Štiti ga od prljavštine i vanjskih prilika, što dodatno produžava vijek trajanja i ljep izgled.
Dodatan detalj koji će vam uljepšati pogled je dodatni volan. Volan je moguće dobiti u različitim oblicima i kod nekih tendi ga je moguće dobiti i sa dodatnom regulacijom po dužini.

Ruke, završne lamele, nosivi dijelovi i kutije tendi su izrađeni od kvalitetnog aluminija i mogu se dobiti u velikom broju standardnih boja koje možete kombinirati sa bojom platna. Zaobljena optika s najnovijom tehnologijom vam omogoućava najmoderniji izgled. 

Klasično upravljanje tendi je ručno, s vrtljivom monokomandnom palicom, veću udobnost vam nudi motorno upravljanje, koje je moguće i sa daljinskim. Maksimalnu udobnost i zaštitu sjenila ćete dobiti ako odaberete automatiku koja je opremljena sa senzorima za vjetar, sunce, kišu i temperaturu. Tako će se vaše tende u vrijeme vremenskih neprilika samostalno zatvoriti. 

Može biti klasična otovrena, poluzatvorena, s kutijom ili cijela samostojeća, tenda Roltek je pravi izbor za vas! 

Prednosti tendi Roltek: 
  • visokokavalitetni aluminijski dijelovi
  • otpornost na koroziju 
  • vrlo jaka konstrurukcija vas neće ostaviti na cjedilu
  • bogati izbor boja i vrsta platna
  • različite mogućnosti upravljanja
  • platno i ruke mogu biti vidljive ili sigurne u kutiji
  • izrada po mjeri nudi rješenje za svaku situaciju