Unutarnja sjenila


Kontaktirajte nas

Da svoj dom čim bolje opremite, a u skladu sa Vašim željama, molimo Vas da nas kontaktirate!


 

info@roltek.hr

Trakaste zavjese

Trakaste zavjese su vertikalno obješene trake od tekstila, koji su napravljeni od antistatičkog materijala, zato se na njih ne skuplja prašina. Upotrebljavaju se umjesto klasičnih zavjesa, i nude bolje sjenčanje. Kao i ostala unutarnja sjenila primjerene su kao dopuna vanjskim sjenilima.

Nisu njihov nadomjestak, jer nude samo zaštitu od neposrednih sunčevih zraka ali ne i od topline. Za smanjenje topline u prostoru je potrebno ugraditi vanjsko sjenilo.
 
Lamele se mogu dobiti u velikoj paleti boja, možete izabrate različite kombinacije boja i s tim uljepšati izgled vašeg prostora.
 
Trake su u različitim širinama: 63 mm, 89 mm i 127 mm. Vodilica lamela je iz aluminija i montira se na strop ili zid. Kvaliteten mehanizam ugrađen u vodilici omogućava jednostavno otvaranje i zatvaranje lamela ili regulaciju svjetlosti .
 
Moguća je i izvedba za prozore nepravilnih oblika, za krovne, kose prozore. Upravljanje trakastih zavjesa je jednostavno, standardno s perlastom špagom za regulaciju nagiba lamela i sa špagom za pomicanje lamela lijevo i desno. Moguće je i motorno i daljinsko upravljanje za maksimalnu udobnost boravka.

Prednosti trakastih zavjesa Roltek:  
  • moguć odabir traka različitih dimenzija iz različite palete boja
  • kvalitetno antistatično platno
  • različite mogućnosti za upravljanje
  • moguća izvedba za prozore nepravilnih oblika
  • izrada po mjeri za optimalno sjenčanje