Unutarnja sjenila


Kontaktirajte nas

Da svoj dom čim bolje opremite, a u skladu sa Vašim željama, molimo Vas da nas kontaktirate!


 

info@roltek.hr

Unutarnji roloi

Roloi su unutarnje sjenilo, koje se namata na osovinu. Kao ostala unutarnja sjenila su primjerene kao dopuna vanjskom sjenilu, nisu njihov nadomjestak, jer nude zaštitu od neposrednih sunčevih zraka, ali ne i od topline. Za smanjenje topline u prostoru potrebno je ugraditi vanjsko sjenilo – u poduzeću Roltek preporučujemo rolete.

Unutarnji roloi mogu imati i samo osovinu, na koju se namataju, ili se mogu namatati u kutiju, koja u zatvorenom stanju štiti platno. Kod nekih tipova moguće je zaustaviti sjenila na nekoliko pozicija. Završna lamela od aluminija brine da je platno uvijek optimalno napeto.

Platno možete odabrati iz bogate palete boja, tako da možete dobiti idealnu kombinaciju boja za vaš prostor. Različiti tipovi platna omogućuje različite stupnjeve zatamnjenja.

Za upravljanje možete izabrati između brojnih mogućnosti: s perlastom špagom, poteznom špagom, umecima, ručicama ili motorom.

Kao i sva Roltek sjenila  i unutarnji roloi izrađeni su od najboljih materijala, koji im garantira trajnost u dugi vijek trajanja praktički bez održavanja.

Prednosti unutarnjih roloa Roltek:             
  • moguć odabir platna iz velike palete boja
  • moguć odabir platna s različitim mogućnostima zatamnjenja
  • različite mogućnosti za upravljanje
  • izrada po mjeri za optimalno sjenčanje