Unutarnja sjenila

Stvorite ugodan ambijent pri čemu vam od velike pomoći može biti i prikladno odabrano sjenilo za prozor! Uz sjenilo za prozore, zavjese za prozore, različita rolo sjenila ili plise zavjese će vaš dom postati ugodan i vizualno privlačan. Sve vam vam je to dostupno u brojnim uzorcima i prekrasnim bojama, tako da zaista lako možete odabrati upravo ono što želite i trebate. Sjenilo za prozor, zavjese za prozore ili bilo koja druga vrsta unutarnjih sjenila pružaju veliku privatnost, jer će vas zaštititi od znatiželjnih vanjskih pogleda, a pritom će vam pružiti ugođaj kakav zaslužujete. Moderne unutarnje žaluzine za prozore dizajnirane su atraktivno i moderno te predstavljaju zanimljivu i ujedno vrlo elegantnu alternativu klasičnim zavjesama. Stoga ako ste odlučili da više ne želite imati posla sa zavjesama, odlučite se za sjenilo za prozor. U ponudi imamo sjenila po narudžbi kao što su razna sjenila za zamračivanje, mnoga plise sjenila i plise zavjese te mnoge druge proizvode koji će vas sigurno uvjeriti u kupnju.

Više dobrih osječaja

Dobro osmišljen i skladan životni prostor odlučujući je za ugođaj i dobro osjećanje. Stvorite atraktivne dizajnerske naglaske i optimalno osvjetljenje prostorije s ROLTEK unutarnjim sjenilima. Na koji način? Pažljiv odabir unutarnjih sjenila zasigurno će vam se isplatiti, no pri odabiru morate posvetiti dosta razmišljanja i eventualne konzultacije. Budući da smo vrhunski stručnjaci na ovom području, od nas možete očekivati samo izvrsne savjete.

No prije toga pročitajte neke osnovne informacije i savjete o tomu što bi bilo najbolje za vaš dom. Ako vas zanima sjenilo za prozor, unutarnje će vam zasigurno dočarati poseban ugođaj jer omogućuje precizno podešavanje zasjenjenja ili pomicanje lamela. Dostupno je u raznim bojama, kao i što su dostupne i plise zavjese, koje očaravaju brojnim opcijama, kako u pogledu izbora boja i uzoraka, tako i postavki pri zasjenjivanju. Plise sjenila mogu predstavljati važan vizualni naglasak prostora i tako dopustiti zaista mnogo varijacija. Ako vas zanimaju rolo sjenila, ona su također dostupna u raznim bojama i tkaninama, a mogu se i upravljati na različite načine. Naravno, kod nas možete nabaviti i druga sjenila za prozore poput lamelnih zavjesa koje svakoj prostoriji dodaju nešto elegantno.

Sigurni smo da ćete biti i više nego impresionirani našim odabirom, stoga vas pozivamo da nas kontaktirate i zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje za vaš dom, bez obzira koju razinu zasjenjenosti želite, do koje mjere želite pojedinačno sjenilo za prozor istaknuti, i na kraju, ali ne i najmanje važno, kakvu priču uz pomoć njih želite poručiti.

Unutarnji roloji

Rolo je klasično unutrašnje sjenilo za zaštitu od neželjenih pogleda i odsjaja. Platno unutarnjeg roloja navija se u osovinu ili u kutiju ovisno o odabranom sistemu. Roloji mogu biti samostojeći, a dostupne su i žične i aluminijske vodilice. Upravljanje je moguće sa monokomandom ručicom, lančićem ili motorom. Platno možete odabrati iz širokog spektra boja i uzoraka, a pored toga možete birati i propusnost platna.

Maksimalna širina (cm)

Uzoraka boja

Sistema

Unutarnji roloji

Plise zavjese

Pliseji su unutarnje sjenilo od naborane tkanine koja se sklapa kao harmonika i ugradi na prozor. Omogućavaju vam neposrednu zaštitu od sunca, djelomično osvjetljenje i vizualno naglašavanje prostora. Tkaninu iz kojeg je napravljen plise moguće je naručiti u različitima bojama i nijansama. Tako ju možete kombinirati s izgledom vaših prostora  i ostvariti dodatni naglasak. Pliseji su dostupni u različitim izvedbama za klasične prozore, krovne prozore, stropne prozore i zimske vrtove kao i za prozore nepravilnih oblika. Mogućnosti upravljanja su: lančić ,uže, ručica na lameli ,ekstenzijska ručica i monokomanda ručica.

Nijansi boja

Sistema

Boja okvira

Plise zavjese

Lamelne zavjese

Lamelne zavjese su vertikalno obješene tekstilne trake koje su napravljene od antistatičnog materiala, zato se na njima ne nakuplja prah. Možete ih upotrebiti umjesto klasičnih zavjesa te nude bolje sjenčenje od klasičnih. Lamele su dostupne u širokoj kolekciji boja. Možete odabrati različite kombinacije boja za trake i pritom ostvariti poseban naglasak nijansa u vašem prostoru. Vodilice lamela su od aluminija i montiramo ga na strop ili stjenu. Kvalitetan mehanizam ugrađen u vodilice omogućava izuzetno jednostavno otvaranje i zatvaranje lamela i s tim regulaciju svjetlosti. Moguća je izvedba i kod prozora nepravilnih oblika, a osobito za krovne prozore koji su djelomično kosi. Upravljanje lamelnih zavjesa je jednostavno – standardno sa perlastim lančićem moguće je i motorno upravljanje  za maksimalnu udobnost.

Širine lamela

Maksimalna širina (cm)

Boja platna

Lamelne zavjese

Unutarnje žaluzine

Unutranja sjenila smatraju se najbolje znanim sjenilima. Najčešće se postavljaju na prozor i omogućavaju podešavanje nagiba lamela, ali se također mogu podizati i spuštati. Na taj način možete podesiti kut s kojim spriječite izravno sunčevo svjetlo da vas ne uznemirava. Unutarnje lamele izrađene su od aluminija i dostupne su u dvije veličine - 25 i 16mm. Možete odabrati boju lamela iz širokog spektra kolekcije standardnih boja. Kod različitih izvedbi moguće je i upravljanje s perlicom, staklenom palicom, monokomandnom ručicom i motorom. 

Maksimalna širina (cm)

Širine lamela

Boja lamela

Unutarnje žaluzine

4 različite mogučnosti upravljanja

Unutrašnja sjenila također imaju različite mogučnosti upravljanja. Bila to ručica, palica, lančić ili čak motor, kontrola unutarnjih sjenila ROLTEK je jednostavna, udobna i učinkovita.

4 različite mogučnosti upravljanja

Idealno za dječije sobe

Naša unutarnja sjenila su u skladu sa europskim normama za sigurnost djece. Prikladne su za dječje sobe.

Idealno za dječije sobe

Različite mogučnosti montaže

Pronači ćemo rješenje za bilo kakvu ugradnu situaciju. Unutarnja sjenila zauzimaju vrlo malo prostora, jer su ugrađeni na prozorsko staklo ili okvir. Alternativno je moguća montaža i na stropu ili u žbuku. Moguća je i ugradnja sjenila na prozore nepravilnih oblika, jer je sjenilo napravljeno točno po vašim mjerama.

Različite mogučnosti montaže

I za krovne prozore

Također nudimo sveobuhvatna rješenja za unutarnja sjenila za vaše krovne prozore. Sa zadovoljstvom ćemo vas savjetovati o rješenjima na vašem objektu. Kontaktirajte nas.

I za krovne prozore

POVEČAJTE UDOBNOST SVOGA DOMA

Neka unutarnja sjenila omogućuju podešavanje jednostavnim pritiskom gumba na daljinskom upravljaču. Doživite udobnost u vlastitom domu! Danas se naizgled sasvim običnom prozorskom roletom može upravljati uz pomoć motora, tako da zaista možete biti sigurni ni u što manje nego u maksimalnu udobnost u utočištu svog doma. Moderno sjenilo za prozore se sve više prilagođava što udobnijem boravku, omogućujući jednostavan rad, a istovremeno pruža izvrsnu zaštitu kako od pogleda, tako i od pretjeranog odsjaja sunčevih zraka koje bi vas ometale. U svojem domu bi se svatko doista morao osjećati što ugodnije, a najbolja za to su pomoć dobro odabrana sjenila, kao što su roloi za zamračivanje, sjenilo za prozore, plise zavjese i druga sjenila.

Također se možemo pohvaliti da su naša unutarnja sjenila zaista sigurna za korištenje i kao takva prikladna i za dječje sobe. Osim toga naši majstori imaju prava rješenja i za najsloženije situacije. Izrađujemo sjenila po mjeri kupca, što znači da smo izuzetno fleksibilni i spremni pronaći alternativu za svaku situaciju. Sjenila za prozore po narudžbi u današnje vrijeme više nisu problem, kao ni sjenila drugih vrsta, primjerice rolo sjenila. Cjelovita rješenja mogu se pronaći za prozore svih vrsta i oblika, uključujući krovne prozore i one prozore neispravnih oblika.

Kod nas zaista imate mnogo mogućnosti izbora, a proizvodi koje želite, bit će izrađeni posebno za vas i vaše želje. Ako vas zanimaju sjenila, unutarnja su svakako dobar odabir, ali ne zaboravite na mogućnosti mnogih drugih unutarnjih sjenila. Pažljivo odabrane zavjese za prozore mogu uljepšati vaš dom, ali naravno svako sjenilo za prozore ima svoje karakteristike po kojima se razlikuje od ostalih. Rado ćemo vam pomoći pri odabiru, a vi ste ti koji ćete na kraju donijeti odluku.

BEZGRANIČNE OPCIJE ODABIRA

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Automatizirajte svoja sjenila

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.