Unutarnja sjenila

Ostvarite si ugodan ambijent. Sa unutarnjim žaluzinama, lamelnim zavjesama, sjenilima i pliš zavjesama vaš će dom biti vizualno atraktivan. Zaštitite se od pogleda izvana i od odsjaja. Unutarnja sjenila su alternativa klasičnim zavjesama.

Više dobrih osječaja

Dobro zasnovan i harmoničan boravak pridonosi da se bolje osječamo. S ROLTEK unutarnjim sjenilima ustvarite atraktivne dizajnerske naglasak i optimalno osvjetljene prostora

Unutarnje žaluzine

Unutranja sjenila smatraju se najbolje znanim sjenilima. Najčešće se postavljaju na prozor i omogućavaju podešavanje nagiba lamela, ali se također mogu podizati i spuštati. Na taj način možete podesiti kut s kojim spriječite izravno sunčevo svjetlo da vas ne uznemirava. Unutarnje lamele izrađene su od aluminija i dostupne su u dvije veličine - 25 i 16mm. Možete odabrati boju lamela iz širokog spektra kolekcije standardnih boja. Kod različitih izvedbi moguće je i upravljanje s perlicom, staklenom palicom, monokomandnom ručicom i motorom. 

Maksimalna širina (cm)

Širine lamela

Boja lamela

Unutarnje žaluzine

Unutarnji roloji

Rolo je klasično unutrašnje sjenilo za zaštitu od neželjenih pogleda i odsjaja. Platno unutarnjeg roloja navija se u osovinu ili u kutiju ovisno o odabranom sistemu. Roloji mogu biti samostojeći, a dostupne su i žične i aluminijske vodilice. Upravljanje je moguće sa monokomandom ručicom, lančićem ili motorom. Platno možete odabrati iz širokog spektra boja i uzoraka, a pored toga možete birati i propusnost platna.

Maksimalna širina (cm)

Uzoraka boja

Sistema

Unutarnji roloji

Plise zavjese

Pliseji su unutarnje sjenilo od naborane tkanine koja se sklapa kao harmonika i ugradi na prozor. Omogućavaju vam neposrednu zaštitu od sunca, djelomično osvjetljenje i vizualno naglašavanje prostora. Tkaninu iz kojeg je napravljen plise moguće je naručiti u različitima bojama i nijansama. Tako ju možete kombinirati s izgledom vaših prostora  i ostvariti dodatni naglasak. Pliseji su dostupni u različitim izvedbama za klasične prozore, krovne prozore, stropne prozore i zimske vrtove kao i za prozore nepravilnih oblika. Mogućnosti upravljanja su: lančić ,uže, ručica na lameli ,ekstenzijska ručica i monokomanda ručica.

Nijansi boja

Sistema

Boja okvira

Plise zavjese

Lamelne zavjese

Lamelne zavjese su vertikalno obješene tekstilne trake koje su napravljene od antistatičnog materiala, zato se na njima ne nakuplja prah. Možete ih upotrebiti umjesto klasičnih zavjesa te nude bolje sjenčenje od klasičnih. Lamele su dostupne u širokoj kolekciji boja. Možete odabrati različite kombinacije boja za trake i pritom ostvariti poseban naglasak nijansa u vašem prostoru. Vodilice lamela su od aluminija i montiramo ga na strop ili stjenu. Kvalitetan mehanizam ugrađen u vodilice omogućava izuzetno jednostavno otvaranje i zatvaranje lamela i s tim regulaciju svjetlosti. Moguća je izvedba i kod prozora nepravilnih oblika, a osobito za krovne prozore koji su djelomično kosi. Upravljanje lamelnih zavjesa je jednostavno – standardno sa perlastim lančićem moguće je i motorno upravljanje  za maksimalnu udobnost.

Širine lamela

Maksimalna širina (cm)

Boja platna

Lamelne zavjese

4 različite mogučnosti upravljanja

Unutrašnja sjenila također imaju različite mogučnosti upravljanja. Bila to ručica, palica, lančić ili čak motor, kontrola unutarnjih sjenila ROLTEK je jednostavna, udobna i učinkovita.

4 različite mogučnosti upravljanja

Idealno za dječije sobe

Naša unutarnja sjenila su u skladu sa europskim normama za sigurnost djece. Prikladne su za dječje sobe.

Idealno za dječije sobe

Različite mogučnosti montaže

Pronači ćemo rješenje za bilo kakvu ugradnu situaciju. Unutarnja sjenila zauzimaju vrlo malo prostora, jer su ugrađeni na prozorsko staklo ili okvir. Alternativno je moguća montaža i na stropu ili u žbuku. Moguća je i ugradnja sjenila na prozore nepravilnih oblika, jer je sjenilo napravljeno točno po vašim mjerama.

Različite mogučnosti montaže

I za krovne prozore

Također nudimo sveobuhvatna rješenja za unutarnja sjenila za vaše krovne prozore. Sa zadovoljstvom ćemo vas savjetovati o rješenjima na vašem objektu. Kontaktirajte nas.

I za krovne prozore

POVEČAJTE UDOBNOST SVOGA DOMA

Samo jedan dodir na daljinskom upravljaču je dovoljan da spriječi odsjaj. Doživite udobje u svom domu

BEZGRANIČNE OPCIJE ODABIRA

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Automatizirajte svoja sjenila

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.