Garažna vrata

Garažna vrata moraju vizualno odgovarati objektu. Odaberite garažna vrata ROLTEK, gdje možete birati između atraktivnih boja vrata i gdje lamele vizualno slažu s roletama. Mogućnosti je puno, stoga vas pozivamo da pročitate više o verzijama koje nudimo. Također ćemo vas rado savjetovati jer smo svjesni da su garažna vrata važna investicija koja zahtijeva puno premišljanja, ali i neka maštovita rješenja.

Ako vas zanimaju garažna vrata, cijena za njih može znatno varirati. Ovisi o puno čimbenika, uključujući  garažnih vrata, dimenzije, dodatne karakteristike... Stoga se za garažna vrata cijena utvrđuje tijekom procesa i varira od slučaja do slučaja. Garažna vrata koja dobijete kod nas izrađena su na način da su u potpunosti prilagođena vašim potrebama i željama. Možete birati između različitih funkcionalnosti i odlučiti se za shemu boja, ukratko, ovdje i vi i mi možemo izraziti svoju kreativnost. I tako mora biti. Naravno, istina je da garažna vrata prije svega moraju biti čvrsta, stabilna i estetski savršena. Na sreću, sve ovo i više ćete od nas i dobiti. Za garažna vrata, cijena nije unaprijed točno određena, ali vas pozvamo da nas kontaktirate i posvetiti ćemo vam se individualno te dogovoriti o svim posebnostima vaših novih garažnih vrata.

Garažna vrata su zasigurno jedan od najvažnijih elemenata svakog doma, naposlijetku, za njima ne skrivaju samo vaši limeni ljubimci već i ostale stvari od velikog emocionalnog značaja. Upravo zato, za stvarno dobra garažna vrata, cijena više ne bi trebala biti važna. Ako trebate pomoć, tu smo naravno da se dogovorimo o svim detaljima. Na ovom području imamo zaista puno iskustva i uvijek smo u potrazi za novostima.

Garažna vrata

Štednja prostora na najvišoj razini

Rolo vrata

Više prostora u vašoj garaži

Sigurnost i atraktivan izgled su zajamčeni

Stropna vrata

Kada se sigurnost susretne s inovacijama

Potpuna zaštita najviše kvalitete

Sigurnosna rolo vrata

Pouzdana zaštita od provale

Pravo rješenje za vas

Industrijska rolo vrata

Idealno za industrijske objekte

Kreativnost nema ograničenja

Boje i oprema

Kad se individualnost susretne s funkcionalnošću.

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja s integriranim komarnicima

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.