Rolete

ROLTEK rolete su savršeni sustavi, koji se po želji mogu i potpuno automatizirati. Rolete vas štite od ljetnih vrućina, buke, vanjskih pogleda, provala i gubitaka topline kroz prozore.

Ako tražite rolete, cijena za njih se ne može unaprijed odrediti, jer u ponudi imamo mnogo verzija, a osim toga pojedine rolete se prilagođavaju vašim željama i uvjetima vašeg doma. U svakom slučaju, možete biti sigurni da je odabir kvalitetnih roleta dugoročna investicija koju nećete požaliti, ali ćete ubrzo shvatiti da je boravak kod kuće odjednom postao ugodniji, opušteniji, privatniji i ekonomičniji. Rolete se mogu pohvaliti brojnim pozitivnim osobinama, među kojima su kvalitetno zasjenjivanje ili potpuno zamračivanje unutarnjih prostora, učinkovita zaštita od znatiželjnih pogleda, štetnih sunčevih zraka i raznih vremenskih utjecaja te, naravno, kvalitetna toplinska i zvučna izolacija.

Rolete su dostupne u nekoliko verzija, od kojih je svaka izrađena za posebne namjene. Možete birati između predprozorskih, nadprozorskih, kosih roleta i roleta za krovne prozore. Dakle, ako ste zainteresirani za rolete, cijena svakako ovisi o tome koju vrstu sjenila odaberete. Naravno, izbor će ovisiti i o mogućnostima koje nudi situacija na terenu. Ako niste potpuno sigurni u odabir, dopustite nam da vam damo dodatan savjet i pomognemo da odaberete najbolje za vaš dom. Naše rolete izrađuju se individualno, što znači da ih u velikoj mjeri možemo prilagoditi vašim željama, izgledu vašeg doma, vašim potrebama za funkcionalnošću i dodatnim opcijama koje će vam osigurati da vaše nove rolete (cijena se određuje individualno) zasjaje kako i to zaslužuju.

Rolete

Visoka prilagodljivost i individualan dizajn

Predprozorne rolete

Idealne za gotove objekte

Lijep izgled i visoka izolacijska vrijednost

Nadprozorne rolete

Poboljšanje udobnosti boravka i iznimna klima u prostoru

Učinkovito sjenčenje prozora neobičnih oblika

Kose rolete

Sjenčenje prozora neobičnih oblika

Najbolja zaštita za svaki položaj prozora

Rolete za krovne prozore

Regulacija klime u prostoru, zaštitu od vrućine i buke te sjenčenje.

Kreativnost nema ograničenja

Boje i oprema

Kad se susretnu individualnost i funkcionalnost

PREDNOSTI

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost

Uštedite do 30% energije

Sigurnost

Sigurnost

Zaštita od provale i oštećenja stakla

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja s integriranim komarnicima

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.