Novi PURO.2 – još bolja izolacija, još više svjetla

Izolacija zgrade jedan je od ključnih čimbenika koje razmatramo prilikom gradnje zgrade. Razumno je odabrati sastavne dijelove sa najvišim izolacijskim svojstvima, jer nam pružaju dugoročnu uštedu energije i bolji osjećaj boravka u prostoriji

Nova kutija PURO.2 donosi mnoga poboljšanja i prednosti.

Vrhunsko rješenje za novogradnje

Revolucija u odabiru sjenila – novi, još bolji sistem PURO.2 s nižom kutijom donosi više svjetlosti u prostorije, istodobno nudi još bolju izolaciju.

Vrijednosti su različite zbog različitih dimenzija i dizajna kutije. Najniža inosi iznimnih 0,34 (W/m2K) za rolete i 0,22 (W/m2K) za vanjske žaluzine.

Unutrašnjost kutije je napravljena od posebnog materijala, koji osigurava visoku stabilnost i potpuno zatvoreni unutarnji dio.

Bilo da se radi o roletama ili vanjskim žaluzinama – PURO.2 je opcija za svako sjenilo, odlučite se o odabiru jednog ili drugog, možete čak i naknadno.

Odluka je vaša.

Uživajte u gotovo neograničenim mogućnostima postavljanja svjetla u prostoru, koje nude vanjske žaluzine. Ili odaberite mogućnost potpunog zatamnjenja, koje je moguće sa roletama.

Veliki broj prednosti čini sistem PURO.2 jedinstvenim

...

Rolete ili žaluzine

Odaberite različite vrste sjenila za različite prostore. Sistem PURO.2 zasjeni cijelu kuću roletama ili žaluzinama.

Više svjetlosti

Zbog manje visine kutije, sam otvor je veći, što vam daje više svjetlosti u prostoru. Dobijte čak 40 mm svjetlosti u visinu!

Ravna završna lamela

Ravna završna lamela potpuno je skrivena u kutiji i garantira još ljepši izgled izvana.

Iznimne izolativne vrijednosti

Kutija je izrađena od nezapaljivog poliuretana, koji pruža certificirane vrhunske vrijednosti toplinske i zvučne izolacije.

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.