ROLTEK Hrvatska

Zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti

Vizija zaštite privatnosti

U tvrtki ROLTEK, d.o.o. svjesni smo važnosti ljudskog prava na privatnost i odgovornosti tvrtke kao voditelja zbirki osobnih podataka, stoga posebnu pozornost posvećujemo zaštiti osobnih podataka, njihovom korištenju u skladu s propisima i načelima dobre prakse te informiranju kupaca.

Poštivanje privatnosti pojedinaca, uključujući i zaštitu osobnih podataka pojedinaca, bitno je za tvrtku ROLTEK, d.o.o. Tvrtka ROLTEK d.o.o. posvećena je zaštiti podataka te osiguravanju sigurnosti i povjerljivosti. Stoga Vas pozivamo da se upoznate s informacijama o obradi Vaših osobnih podataka u tvrtki ROLTEK, d.o.o.

Usklađenost s važećim zakonima

Tvrtka ROLTEK, d.o.o. sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (EU) 2016/679 i ostalim važećim zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka posebnu pozornost posvećuje zaštiti privatnosti informacija koje dobiva od korisnika ovih web stranica te osobnih podataka koje korisnici dostavljaju ROLTEK-u. , d.o.o.

Način prikupljanja podataka

Osobni podaci dobiveni u svrhu izvršavanja jamstvenih, servisnih i tehničkih obveza pružatelja prikupljaju se na temelju zakonskih odredbi.

Prikupljaju se putem:
• online obrasci,
• e-mailovi ili
• Telefonski pozivi.

Uvjet za početak prikupljanja ove vrste osobnih podataka uvijek je prethodni pristanak pojedinca.

Koje se vrste osobnih podataka prikupljaju

Prilikom ispunjavanja online obrazaca, e-mailova ili telefonskih poziva, podaci kao što su e-mail adresa, broj telefona, ime, prezime, titula, tvrtka, adresa i drugi podaci koje je pojedinac sam upisao u obrasce ili poslao putem e. -pošta se prikuplja.
Za točnost podataka koje unose korisnici, tvrtka ROLTEK, d.o.o. ne odgovara. Osobni podaci prikupljaju se uz izričitu privolu odn uz pristanak pojedinca.

Uporaba, opseg i svrha skladištenja i obrade

Tvrtka ROLTEK d.o.o. osobni podaci dobiveni putem web stranice koriste se i obrađuju sukladno zaprimljenom online obrascu i sukladno privoli pojedinca u sljedeće svrhe:

• kontaktiranje kupaca radi pregleda objekata i pripreme ponude,
• slanje tehničke dokumentacije,
• servisne usluge i/ili rješavanje reklamacija,
• prijava poslovnih partnera i arhitekata na podstranici Tehnički detalji,
• slanje e-vijesti u obliku savjeta, vijesti, čestitki, promocija i sličnih informacija vezanih uz djelatnost tvrtke.

Razdoblje zadržavanja

Vaše podatke koristit će ROLTEK, d.o.o. pohranjuju na razdoblje i u opsegu koji je nužan za ostvarenje svrha navedenih u ovoj politici privatnosti i koliko je to potrebno za postizanje željenog cilja, osim u slučaju kada bi dulje razdoblje pohrane bilo potrebno ili dopušteno sukladno zakonu. .
Vaši osobni podaci, koje tvrtka ROLTEK, d.o.o. obrađuju na temelju vaše privole iu svrhe definirane u privoli, čuvaju se do opoziva privole s vaše strane.
Osobni podaci se tako obrađuju do ispunjenja svrhe ili unutar rokova zastare za obveze koje bi mogle proizaći iz obrade tih osobnih podataka, posebice kada je obrada osobnih podataka nužna u kontekstu sklapanja ili izvršenja ugovora, osim u slučajevima kada je rok čuvanja osobnih podataka propisan zakonom. U potonjim slučajevima podaci se pohranjuju u skladu s pravnim poretkom.

Individualna prava

Pisanim zahtjevom upućenim na adresu: ROLTEK d.o.o., Želodnik 19, 1233 Dob pri Domžalama, pojedinac može u svakom trenutku zatražiti uvid u svoje osobne podatke, koje tvrtka ROLTEK, d.o.o. procese, njihovu dopunu, ispravak, blokiranje ili ograničenje obrade ili njihovo brisanje, prigovor na obradu ili ograničenje obrade podataka koji se s tim u svezi obrađuju te zatražiti prijenos podataka.
Pojedinac može trajno ili privremeno, u cijelosti ili djelomično, u bilo kojem trenutku otkazati danu privolu za obradu osobnih podataka pisanim zahtjevom upućenim na adresu ROLTEK d.o.o., Želodnik 19, 1233 Dob pri Domžalama. Vaše otkazivanje vrijedi za budućnost i ne utječe na obradu osobnih podataka koja je provedena prije vašeg otkazivanja.
Ukoliko se protivite obradi osobnih podataka temeljem naših legitimnih interesa, tvrtka ROLTEK d.o.o. će koristiti Vaše osobne podatke. neće više obrađivati, osim ako dokaže uvjerljive legitimne razloge za obradu koji nadjačavaju vaše interese, prava i slobode, ili za uspostavljanje, ostvarivanje ili obranu pravnih zahtjeva, u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka.

Druge podatke

Sva pitanja vezana uz ovu politiku, primjedbe, komentare i zahtjeve za pomoć u vezi s ostvarivanjem prava vezanih uz obradu Vaših osobnih podataka možete uputiti ovlaštenoj osobi za zaštitu podataka u tvrtki ROLTEK, d.o.o., na e-mail adresu : info@roltek .vi ste.

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.