ROLTEK Hrvatska

Pravne obavjesti

Pravne obavjesti

Predmet ove obavijesti je web stranica www.roltek.si. U smislu ove pravne obavijesti, web stranica je pojam koji uključuje sve web stranice na adresi www.roltek.si (u daljnjem tekstu: web stranice).

Sav sadržaj na ovim web stranicama vlasništvo je ROLTEK, d.o.o. i informativnog je karaktera.

Zaštita osobnih podataka

Tvrtka ROLTEK, d.o.o. se obvezuje čuvati povjerljivost osobnih podataka korisnika prikupljenih na web stranici www.roltek.si sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1-UPB1, Ur.l.RS, br. 94/07) .

Tvrtka ROLTEK, d.o.o. se obvezuje da podatke koje će putem web stranice www.roltek.si ili na bilo koji drugi način proslijediti trećim osobama neće prodavati, posuđivati ​​ili na bilo koji drugi način prosljeđivati.

Svi podaci će se tretirati povjerljivo i koristit će se samo za internu evidenciju iu svrhu za koju su dani.

Tvrtka ROLTEK, d.o.o. uvijek obavještava točno kako će se koristiti podaci uneseni u obrasce na web stranici.

Svi podaci bit će pažljivo zaštićeni od gubitka, zlouporabe, neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene ili uništenja.

 

Isključenje odgovornosti

Internetske stranice www.roltek.si postavljene su i održavane s najvećom mogućom pažnjom. Tvrtka ROLTEK, d.o.o. uvijek nastoji dobro informirati svoje kupce i poslovne partnere te se maksimalno trudi osigurati točnost, ispravnost i ažurnost objavljenih sadržaja.

Unatoč tome, tvrtka ROLTEK, d.o.o. upozorava korisnike web stranice da su tekstovi i slike informativnog karaktera te da su pojedine slike na www.roltek.si samo simbolične, stoga ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost za njihovu točnost i potpunost na stranici. Ne preporuča se postupati na temelju prezentiranog materijala, već se preporuča da se obratite izravno tvrtki ROLTEK d.o.o., gdje će Vam moći ponuditi točne i ažurne informacije.

Svi korisnici objavljeni sadržaj koriste na vlastitu odgovornost.

Tvrtka ROLTEK, d.o.o. zadržava pravo izmjene, dodavanja ili uklanjanja sadržaja ovih web stranica u bilo kojem trenutku bez prethodnog upozorenja.

Ni tvrtka ROLTEK, d.o.o. niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u izradi i izradi ovih web stranica ne odgovara za povremeni nerad stranice, za eventualnu netočnost informacija, niti za moguću štetu nastalu korištenjem netočnih ili nepotpunih informacija, te stoga nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili neugodnosti koje proizlaze iz postojanja web stranica, iz pristupa i/ili korištenja i/ili nemogućnosti korištenja informacija na tim web stranicama i/ili za bilo kakve pogreške ili nedostatke u njihovom sadržaju, bez obzira jesu li bili obaviješteni o mogućnosti takve štete.

Tvrtka ROLTEK d.o.o. nije odgovoran za dizajn i sadržaj web stranica koje su na bilo koji način povezane s web stranicom www.roltek.si. Pri posjećivanju i korištenju povezanih web stranica odgovoran je ROLTEK d.o.o. isključeno za sve slučajeve.

 

Autorska prava

Sav sadržaj objavljen na web stranicama ROLTEK d.o.o. su autorsko djelo ROLTEK d.o.o. i/ili njegovih ugovornih partnera u skladu s odredbama Zakona o autorskom i srodnim pravima (ZASP Ur.l.RS, br. 16/07, 68/08 i 110/03).

Zabranjeno je umnožavanje, distribucija, mijenjanje, javno prikazivanje i emitiranje te drugi oblici iskorištavanja autorskog djela bez izričitog pismenog dopuštenja ROLTEK d.o.o.

Uz dopuštenje ROLTEK d.o.o. su dokumenti koji se objavljuju na web stranici ROLTEK d.o.o., pohranjuju, umnožavaju ili na drugi način distribuiraju isključivo u nekomercijalne svrhe i sukladno odredbama ZASP-a, pri čemu moraju zadržati sva navedena upozorenja o autorskim ili drugim pravima (podaci izvor mora biti vidljivo označena tvrtka ROLTEK d.o.o., kao npr. Izvor: www.roltek.si, © 2018 ROLTEK d.o.o., Roletne – Rolo vrata, a podaci moraju ostati nepromijenjeni).

Web stranica www.roltek.si sadrži i slike poslovnih partnera i drugih tvrtki čije neovlašteno korištenje od strane drugih osoba bez izričitog pisanog dopuštenja ROLTEK d.o.o. nije dopušteno.

Trgovački i uslužni znakovi, uključujući logotipe, slogane itd., koji se pojavljuju na web stranici zaštićeni su kao uslužni znakovi ili trgovački znakovi prema Zakonu o industrijskom vlasništvu (Službeni list Republike Slovenije br. 45/2001, 96/2002) i međunarodnim djeluje i registrirani su pri Uredu Republike Slovenije za intelektualno vlasništvo ili tvrtki ROLTEK d.o.o. pravo korištenja istih.

Tekstovi, fotografije, filmovi, crteži, grafike, zvukovi, podaci itd. podliježu autorskom pravu iu vlasništvu su ROLTEK, d.o.o., ili ROLTEK, d.o.o. pravo korištenja istih.

Prikazani proizvodi i opisani načini proizvodnje mogu biti predmet drugih prava intelektualnog vlasništva, uključujući patente i patentne prijave za koje tvrtka ROLTEK, d.o.o. pravo korištenja.

Tvrtka ROLTEK, d.o.o. ne daje nikakvu suglasnost za korištenje bilo kojeg od navedenih prava intelektualnog vlasništva, stoga upozorava da će tvrtka ROLTEK d.o.o. odmah aktivno ostvarivati ​​svoja prava na intelektualno vlasništvo u maksimalnoj mjeri dopuštenoj zakonom.

 

Usklađenost s odredbama pravne obavijesti

Pristup web stranici www.roltek.si znači da ste suglasni sa svim ovdje navedenim ograničenjima i uvjetima. Ukoliko se s njima ne slažete, tvrtka ROLTEK, d.o.o. molimo vas da ne ulazite na ove stranice.

Ovu pravnu obavijest ROLTEK, d.o.o. mijenjaju u svakom trenutku i obvezuju za korisnike u svakom izmijenjenom obliku, stoga preporučujemo da ih u slučaju korištenja pratite na ovim stranicama. Korištenjem ove stranice dokazali ste i potvrdili da ste upoznati s uvjetima poslovanja ROLTEK, d.o.o. i da se slažete s njima.

Zabranjeno je korištenje stranice protivno navedenim pravilima. Korisnik koji stranice koristi na način koji je suprotan navedenim pravilima snosi potpunu materijalnu i novčanu odgovornost.

Politika kvalitete i zaštite okoliša

U tvrtki ROLTEK d.o.o. nastojimo da naši proizvodi i usluge budu 100% usklađeni i nastojimo da naš rad bude iznad standardnih očekivanja naših kupaca. Kupac je kralj. To ne vrijedi samo u odnosu na naše kupce, već je jasno iu širem smislu da poslujemo s poštovanjem i po principu partnerske suradnje između odjela.

Svi mi u ROLTEK-u posvećeni smo:

brzo reagiranje na zahtjeve naših kupaca i kolega,
savjestan i korektan prema poslu i kolegama,
reklamacije rješavamo brzo, kvalitetno i otvoreno,
održavati i kontinuirano poboljšavati kvalitetu usluga i proizvoda ROLTEK-a,
radili prema zacrtanim zahtjevima norme ISO 9001 i ISO 14001, a obje su stalno obnavljane i usavršavane,
pri razvoju i proizvodnji naših proizvoda vodit ćemo računa o zakonodavstvu, propisima i minimalnom utjecaju na okoliš.

Naši dugoročni pravci su:

brzi odgovor,
smanjenje pritužbi i brzo rješavanje pritužbi kada se pojave,
prilagodljivost željama kupaca,
visoka pouzdanost,
stalno poboljšanje kvalitete,
profesionalizam,
motivirani, pozitivni i predani zaposlenici (uostalom, više od pola dana provodimo zajedno),
spriječiti utjecaj na onečišćenje okoliša.

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.