Perforirane lamele HERO

Jeste li i vi jedni od onih ljudi koji vole što više svjetla u prostorijama, ali im smeta blještanje i pogledi izvana? Tada će vas zasigurno oduševiti nova perforirana lamela HERO. Posebna obrada perforirane lamele nudi vam još više mogućnosti za kombiniranje svjetla i sjene u vašim prostorijama, što će učiniti prostor još ugodnijim. Perforirane lamele se stoga razlikuju od uobičajenih po tome što vam nude još više mogućnosti i prilagodljivosti. Odabirom takvih letvica možete dobiti sve – dovoljno svjetla, bez blještanja, a ujedno i puno privatnosti. Dakle, radi se o nečem sasvim drugačijem, zanimljivom, vrijednom isprobavanja, jer rolete koje imaju ugrađene perforirane lamele spajaju nekoliko prednosti različitih sjenila i kao takve postaju sve popularnije.

Perforirane lamele imaju male rupice raspoređene po gotovo cijeloj površini. Odabirom takvih letvica nikada nećete morati paliti svjetla tijekom dana ako želite zaštitu od blještanja. Rupe propuštaju dovoljno svjetla kako bi vaš boravak bio ugodan, a ujedno sprječavaju blještanje zbog izravne sunčeve svjetlosti. Tako ćete se i vi i vaši najdraži osjećati još ugodnije i sigurnije u domu.

Ne samo to, pri odabiru perforiranih lamela imate razne mogućnosti, tako da ne morate brinuti o tomu da se neće lijepo uklopiti u vaš dom. Dostupne su u obliku lamela HERO - P i S. Moderna srebrna boja i trendi dizajn lamela osiguravaju moderan i skladan izgled vašeg objekta, dodaju eleganciju i zaokružuju ga na vrlo poseban način. Ugradnja ovakvih lamela moguća je u sve HERO sustave, kao i u kose TERO verzije, tako da možete biti sigurni da su perforirane lamele zaista najbolji izbor za razne objekte. Naravno, pri odabiru vam možemo pomoći i mi.

Lamela

Odabirom perforiranih lamela, praktično nećete morati upaliti svjetlo preko dana jer pružaju izvrstnu regulaciju svjetlosti. Rupice prepuščaju količinu svjetlosti koja vam čini boravak udobnim i pored toga uklanjaju blještanje sunčane svjetlosti.

Performirana lamela dostupna je u oblikama P i S. Moderna srebrna boja i trendovski dizajn osiguravaju da če vaš objekat izgledati moderno i usklađeno. Instalacija je moguća u svim HERO sistemima, čak i u TERO kosoj izvedbi.

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.