ROLTEK PROIZVODNE NOVOSTI 2020

U tvrtki ROLTEK veliki naglasak stavljamo na održivi dizajn, upotrebljivost i estetiku naših proizvoda. Tu slijede inovacije proizvoda koje smo razvili za 2020. godinu.

Potpuno podžbukni sistem HERO.3

Novi sistem HERO.3 prvenstveno je namijenjen onima koji vole tehničko savršenstvo, minimalistički izgled i daju veliku važnost toplinsko-izolacijskim svojstvima objekta. HERO.3 dizajniran je na takav način da su kutija i vodilice potpuno skriveni ispod žbuke, što osim besprijekornog izgleda sprječava stvaranje toplinskog mosta i kondenzaciju pri kontaktu s špaletom. Koeficijent toplinske propusnosti osnovnog dijela vodilica je nevjerovatnih 0,0387 W/mK.

Za razliku od konkurentnih sistema, gdje se završetak montaže dovršava u nekoliko koraka, kompletna montaža HERO.3 obavlja se u jednom obilasku. Sistem sa samonosivim vodilicama montira se skupa sa maskom i lamelama u pripremljeni prozorski otvor, što uvelike pojednostavljuje rad instalacijskog tima i fasadera, a istodobno uklanja mogućnosti pogreške kod završne obrade.  

Za još veću udobnost, HERO.3 nudi i mogućnost ugradnje integriranog komarnika, pri čemu vodilica ima jedinstveno svojstvo, pruža ljepši izgled objekta – vodilice komarnika i žaluzine u istoj su ravnini.

Vanjske žaluzine i staklena ograda 2 u 1

ROLTEK svojim inovativnim rješenjem nudi usluge sve u jednom za francuske balkone. Garantirana je maksimalna sigurnost, istovremeno čiste linije objekta i jasan pogled kroz prozor.

Vodilice vanjskih žaluzina HERO.1X dizajnirane su, tako da imaju dodatan utor za staklenu ogradu, u kojega se stavi dvostruko kaljeno staklo debljine 16 mm (2x8mm). Sistem nudi integraciju sjenila i ograde u jednom, pored toga nudi i mogućnost ugradnje komarnika, koji u takvom slučaju doseže do visine staklene ograde i brtve se na njoj.

Integrirani komarnik s motornim upravljanjem za vanjske žaluzine HERO.1X

Udobnost življenja sve se više povezuje sa automatizacijom upravljanja i življenje bez dosadnih insekata. Te dvije stavke sa novim integriranim komarnikom na motorni pogon čine savršenu kombinaciju pritiskom na gumb

Upravljanje takvog komarnika može se izvesti žično – pritiskom na gumb ili na daljinsko upravljanje sa ručnim ili zidnim daljinskim upravljačem.

Kutija vanjskih žaluzina je radi komarnika nešto viša, ovisno od visine žaluzine. Dostupna u tri veličine.

Možete birati između dva tipa mrežice. Standardna mrežica od staklenih vlakana pruža dobar pogled prema van, a još bolja mrežica Transpatec, praktički je nevidljiva i nudi 140% bolji protok zraka.

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.