Misija

S opsežnim rješenjima pružamo siguran, udoban, trajnostan i estetski savršen boravak.

DOBRODOŠLI U PODUZEĆE ROLTEK

Brzo smo rastuće obiteljsko poduzeće, vodeći proizvođači sjenila s vlastitom proizvodnjom u Sloveniji. Ekskluzivno izrađujemo proizvode za tržišta u Sloveniji, Hrvatskoj, Italiji, Austriji i drugim zemljama.

Sjenila, garažna vrata i komarnici ROLTEK su ključ za savršenu udobnost vašeg boravka. Naši kupci su odlučni perfekcionisti s dobrim ukusom koji uživaju u funkcionalnosti i ljepoti.

Sjenila stvorena da traju

Mi smo brzo rastuće obiteljsko poduzeće s dobro razvijenom prodajnom mrežom po srednjoj Europi.

Sjenila stvorena da traju

TRAJNOST I BRIGA ZA OKOLIŠ

U ROLTEKU vodimo brigu za okoliš i za bolje sutra. Cijeli objekt ROLTEK pokriven je solarnim pločama koje proizvode više električne energije nego što je potrošimo za proizvodnju sjenila. Materiali za izradu su vrhunske kvalitete i iz ekološki prihvatljivih materiala. Konstantan razvoj i pažljivo odabrani ekološki prihvatljivi materijali jasno naglašavaju funkciju sjenila ROLTEK koja su napravljena da štede energiju tijekom ljeta i zime.

TRAJNOST I BRIGA ZA OKOLIŠ

Posjetite najmoderniji salon sjenila u Sloveniji

Vidjeti slike sjenila, komarnika i garažnih vrata ROLTEK može biti zanimljivo. Međutim to neće biti isto kao iskustvo u salonu ROLTEK gdje možete gledati sve proizvode uživo, dodirivati ih i testirati njihovu izvedbu. Rado ćemo vam savjetovati koja su ROLTEK sjenila najbolja za vaš dom.

Posjetite najmoderniji salon sjenila u Sloveniji

CJELOVITO RJEŠENJE ROLTEK- od savjetovanja do postavljanja sjenila u vaš dom.

U poduzeću ROLTEK smo perfekcionisti te je svaki proizvod napravljen individualno u potpunosti prema vašim željama i mjerama. Mi stvaramo savršenu udobnost boravka i pružamo podršku od ideje do ugradnje sjenila u vaš dom. Također pružamo kompletnu tehničku podršku arhitektima, dizajnerima i našim partnerima bez obzira na zahtjevnost projekta. Stručnjaci smo na području sjenčenja te s vlastitim razvojem pružamo rješenja za najkompleksnije građevinske situacije.

CJELOVITO RJEŠENJE ROLTEK- od savjetovanja do postavljanja sjenila u vaš dom.

PROIZVODI CERTIFICIRANI PO NAJVIŠJIM STANDARDIMA

Vlastiti razvoj omogućava konstantno testiranje naših sjenila i komarnika na vremenske utjecaje kao što su vjetar, kiša i sunce. Pronalaženje najoptimalnijih rješenja na području sjenila i zaštite od insekata je naša strast.

PROIZVODI CERTIFICIRANI PO NAJVIŠJIM STANDARDIMA

VLASTITA PROIZVODNJA I MONTERSKE EKIPE

Želimo biti drugačiji od drugih, neponovljivi i jedinstveni. Prosjeku se ne divi nitko. Naša najvažnija vrijednost je izvrsnost. S pristupima koje upotrebljavamo pri našem radu pružamo zadovoljstvo našim klijentima, kolegama i partnerima.

VLASTITA PROIZVODNJA I MONTERSKE EKIPE

NAŠA VIZIJA

Vizija poduzeća je jasna-ponuditi najkvalitetnije najzahtjevnijem kupcu. Naši kupci su odlučni perfekcionisti s dobrim ukusom koji uživaju u funkcionalnosti i ljepoti.

NAŠA VIZIJA

ŠTO ČINI ROLTEK BOLJIM OD DRUGIH?

Bez obzira da li je projekt mali ili velik svatko od nas je majstor. Svaki je posao važan da na kraju nastane savršeno sjenilo za vaš dom. Prednost je u detaljima na koje smo u ROLTEKU posebno pozorni. Konstantno tražimo nova rješenja. Ne vjerujemo u nemoguće. Hrabri smo u pronalaženju individualnih rješenja za naše klijente. To je naša snaga u postizanju rješenja za potpunu udobnost boravka našeg kupca.

ŠTO ČINI ROLTEK BOLJIM OD DRUGIH?

NOGOMETNI KLUB ROLTEK DOB

Nogomet je naša druga strast. Timsko ostvarivanje rezultata je ključ dugoročnog uspjeha. ROLTEK je već dugi niz godina generalni sponzor nogometnog kluba Dob. Pored uspjeha seniorskog tima koji igra u 2. ligi SNL, u klubu postoji još 7 juniorskih timova.

-

-

GRÜNES NETZWERK SLOWENIEN

ROLTEK ist Teil des Grünen Netzwerks Sloweniens, das Ideen, Herausforderungen, Projekte und Errungenschaften für eine kohlenstoffarme und nachhaltige Zukunft verbindet und unterstützt.

GRÜNES NETZWERK SLOWENIEN

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.