Boje i oprema

Budite individualni!

Kreativnost nema ograničenja

U ROLTEKU se koriste samo materiali najviše kvalitete za izradu proizvoda. Naš cilj je ponuditi kupcima samo najkvalitetnije proizvode. Glavni material koji koristimo je aluminij. Aluminij je prašno obojen tako da ne bljedi i nikada nije potrebno ponovo bojenje. Nijanse možete birati iz obsežne RAL  ljestvice i drugih boja. ROLTEK dopušta skoro sve!

Mogučnosti upravljanja

Birajte između različitih načina upravljanja za vaše nove vanjske žaluzine ROLTEK.

daljinski upravljač

udobno upravljanje bilo gdje u stanu

Prekidač

jednostavno rukovanje s pritiskom na dugme

Inteligentno

upravljanje s pametnim telefonom

Monokomanda

omogučava naknadnu nadogradnju na motor

Različita rješenja daljinskog upravljanja

Sa suvremenim daljinskim upravljačem možete jednostavno upravljati sjenilima iz bilo kojeg mjesta u vašoj kući. Veća kvaliteta boravka moguća je samo s jednim dodirom na tipku upravljača. Pored jednostavnog upravljanja, ima daljinsko upravljanje i estetsku funkciju. Linije prozora ostanu perfektne jer pored prozora nema štapa.

Različita rješenja daljinskog upravljanja

Automatizacija za sunce i vjetar

ROLTEK vanjske žaluzine možete opremiti automatskim senzorom koji žaluzine u slučaju jakog vjetra automatski pospremi. Istodobno senzor mjeri i snagu sunčevih zraka i pomiče žaluzine do željenog položaja.

Automatizacija za sunce i vjetar

TAHOMA Smart Home

Da li ste i vi oduvjek željeli da možete svoje rolete ili žaluzine regulirati sa telefonom ili računalom? Sa sustavom TAHOMA Smart Home, upravljanje sjenilima preko interneta, može zamisliti svatko. Za uspješno upravljanje sjenilima preko interneta trebate rolete ROLTEK sa daljinskim motorima, dostup do interneta i obični usmjerivač (router). Ne trebate nikakvu aplikaciju. Upravljanje se vrši putem web preglednika. TAHOMA Smart Home- moderna tehnologija u koraku s vremenom.

TAHOMA Smart Home

Boje za vaš dom

Dizajn lamela

HERO vanjske žaluzine dostupne su u obliku P i S. Njihov dizajn je napravljen tako da osigura maksimalno tamnjenje i skladnu sliku kombinacije žaluzina i roleta na istom objektu. Lamela P je radi svog jedinstvenog oblika zaštićena s patentom.

Dizajn lamela

Širok izbor standardnih boja

HERO lamele su standardno dostupne u 10 modernih nijansi boja. Za veće narudžbe također ih je moguće proizvesti i u drugoj boji po vašem izboru.

Širok izbor standardnih boja

Prašno bojen aluminj

Maske vodilice i završne lamele su izrađene od prašno bojenog aluminija i dostupne su u 8 boja te posebno boja po želji kupca. Svi aluminijski djelovi su prašno bojeni tako da boja ne izblijedi i ponovno bojenje nikad nije potrebno.

Prašno bojen aluminj

8 standardnih boja i bogat izbor boja po vašem izboru.

ROLTEK vam osigurava , da vaš objekt izgleda usklađeno čak i, ako odaberete različite tipove sjenila. Sve kutije i vodilice sjenila dostupne su u 8 standardnih boja. Ako među tim bojama ne nađete boje po svom ukusu, vrlo rado ćemo vam individualno obojiti u željenu nijansu. Dostupno je više od 220 drugih nijansi.

8 standardnih boja i bogat izbor boja po vašem izboru.

VANJSKE ŽALUZINE i staklena ograda 2 u 1

 Inovativno rješenje nudi usluge sve u jednom za francuske balkone.

Inovativno rješenje nudi sve u jednom za francuske balkone

ROLTEK svojim inovativnim rješenjem nudi usluge sve u jednom za francuske balkone. Garantirana je maksimalna sigurnost, istovremeno čiste linije objekta i jasan pogled kroz prozor.

Vodilice žaluzine dizajnirane su, tako da imaju dodatan utor za staklenu ogradu, u kojega se stavi dvostruko kaljeno staklo debljine 16 mm (2x8mm).

Inovativno rješenje nudi sve u jednom za francuske balkone

ZA PREDPROZORSKE I NADPROZORSKE ŽALUZINE

Sustav je dostupan za predprozorske žaluzine HERO.1X i nadprozorski sustav HERO.5.

To je certificirana vrsta rješenja i u skladu je s DIN 18008-4, kategorija A.

ZA PREDPROZORSKE I NADPROZORSKE ŽALUZINE

Integrirani komarnici

Sistem nudi integraciju sjenila i ograde u jednom, pored toga nudi i mogućnost ugradnje komarnika, koji u takvom slučaju doseže do visine staklene ograde i brtve se na njoj.

Integrirani komarnici

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.