Boje i oprema

Budite individualni

Kreativnost nema ograničenja

U ROLTEKU se koriste samo materiali najviše kvalitete za izradu proizvoda. Naš cilj je ponuditi kupcima samo najkvalitetnije proizvode. Glavni materijal koji koristimo je aluminij. Aluminij je prašno obojen tako da ne blijedi i nikada nije potrebno ponovo bojenje. Nijanse možete birati iz opsežne RAL ljestvice i drugih boja. ROLTEK dopušta skoro sve!

Mogučnost upravljanja

Birajte između različitih načina upravljanja kod vaših novih garažnih vrata ROLTEK.

Različita rješenja daljinskog upravljanja

Sa suvremenim daljinskim upravljačem možete jednostavno upravljati garažna vrata iz bilo kojeg mjesta u blizini garaže.. Veća kvaliteta boravka moguća je samo s jednim dodirom na tipku upravljača

Različita rješenja daljinskog upravljanja

Sigurnosni motori ROLTEK

Lamelni plašt pričvrščen je na osovinu u kojoj je motor pričvrščen vrlo čvrstim gredama. Vrata su stoga čvrsto zatvorena i nije jih moguče podigniti na silu.

Sigurnosni motori ROLTEK

IVEO Home Server

Da li ste i vi oduvjek željeli da možete svoje rolete i žaluzine regulirati telefonom ili računalom? Sa sustavom Iveo Home server može si upravljanje sjenila preko interneta zamisliti svatko. Za uspješno upravljanje sjenila preko interneta trebate rolete ROLTEK sa daljinskim motorima, dostup do interneta i obični usmjerivač (router). Ne trebate nikakvu aplikaciju. Upravljanje se vrši putem web preglednika. IVEO HOME SERVER- moderna tehnologija u koraku s vremenom.

IVEO Home Server

Boje za vaš dom

Lamele ALU 55 ili ALU 77

Aluminijske lamele ispunjene izolacijskom poliuretanskom pjenom su čvrste, stabilne i otporne na vremenske utjecaje. Boja lamele je otporna na UV zrake i druge vremenske učinke, te stoga ostaje nepromijenjena već nekoliko desetljeća. Dostupni su u 15 modernih nijansi boja, među kojima ćete zasigurno pronaći pravu nijansu za vaš objektat.

Lamele ALU 55 ili ALU 77

Svjetlosna lamela

Također možete naglasiti individualnost svoje garaže ugradnjom posebnih tipova lamela. Svetlostna lamela je izrađena iz ekstrudiranog aluminija i ima umetnut polikarbonatni uložak, kroz koji ulazi dnevna svjetlost u vašu garažu. Može se dobiti u svim bojama RAL ljestvice.

Svjetlosna lamela

Ukrasna lamela

Izradite kombinaciju boja lamela po vašem ukusu! Dekorativne lamele izrađene su od ekstrudiranog aluminija i dostupne su u bojama RAL skale. Za vas se mogu umetnuti na bilo koje mjesto između odabranih lamela iz standardne ljestvice. Zbog iznimne čvrstoće lamela, vrata će biti još stabilnija.

Ukrasna lamela

Zračne lamele

je izrađena iz ekstrudiranog aluminija i omogućava dovod svježeg zraka u garažu. Može se dobiti u svim bojama RAL ljestvice.

Zračne lamele

Boje za kutije i vodilice

ROLTEK osigurava da če vaš objekt izgledati ujednačeno. Kutije i vodilice vrata dostupne su u četiri standardne boje, a vodilice za stropna vrata su u dva. Ako se ne možete odlučiti za boju rado čemo vam pomoči oko toga. Dostupno je više od 220 drugih nijansa boja.

Boje za kutije i vodilice

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.