Fiksni komarnici

Jednostavno rješenje za zaštitu od insekata za prozore. Mreža je pričvršćena u fiksiranom aluminijskom okviru, a zatim je komarnik s opružnim iglama pričvršćen za prozor. Unatoč njegovom imenu, komarnik nije potpuno fiksiran, jer se mreže mogu ukloniti u bilo kojem trenutku, a zatim ga se može jednostavno pričvrstiti natrag.

Individualni i svestrani kao i vi

Fiksni komarnici su odlično rješenje za zaštitu od insekata, pogotovo za prozore koji nisu često u upotrebi. Priključe se direktno na okvir prozora. Jednostavno ih uklonite i ponovo pričvrstite, jer imaju poseban opružni mehanizam i ručke u unutrašnjoj strani. Fiksni komarnici imaju atraktivni i brezvremenski oblik koji se može kombinirati s cjelokupnim izgledom vašeg doma. Prijanjanje komarnika daje četka s unutrašnje strane koja se savršeno podešava na prozoru. Različite veličine četkica mogu se koristiti za rješavanje različitih nepravilnosti na prozoru.

Fiksni komarnici

Za fiksne komarnike postoje mnoge mogučnosti ugradnje zato jih je moguče ugraditi praktično u svaki prozor. Bez obzira na to da li je drven, plastičan, aluminijski s roletom ili ostalim sjenilima, nema prepreka za ROLTEK fiksne komarnike. Jasne i čiste linije okvira pružaju neprimjetan spoj s vašim objektom. Možete odabrati između mnogih vrsta mrežica prema vašim željama i potrebama.

Maksimalna visina (cm)

Vrsta mrežica

Standardnih boja

Fiksni komarnici

Pogodno i za nepravilne oblike

Fiksni komarnici predstavljaju rješenje kod zaštite pred insektima čak i za prozore nepravilnih oblika. Izrađujemo ih točno po dimenzijama vaših prozora.

Pogodno i za nepravilne oblike

Različite vrste mrežica

Dostupni su različiti tipovi mreža za komarnike kako bi se zadovoljile različite želje i potrebe ljudi. Mrežice ROLTEK izrađene su od najboljih materijala i pružaju stabilnost te imaju dug životni vijek trajanja.

Različite vrste mrežica

Pričvršćenost s opružnim nosačem

Fiksni komarnici nisu izravno pričvršćeni na prozor, već su opremljeni opružnim iglama. Moguće ih je ukloniti u bilo kojem trenutku, ako je potrebno, i ponovno instalirati.

Pričvršćenost s opružnim nosačem

Aluminijski profili

ROLTEK koristi samo najbolje materiale za izradu svojih proizvoda. Profili komarnika su napravljeni iz prašno bojenog ekstrudiranog aluminija. To osigurava dugu životnu dob i otpornost na sve vremenske utjecaje.

Aluminijski profili

Učvrščovaći uglova za visoku stabilnost

Za djelovanje bez greške važno je da je okvir stabilan. Stoga su u sve uglove krila komarika umetnuti višekomorni metalni ojačajni profil - radi toga su komarnici stabilniji i kod većih dimenzija.

Učvrščovaći uglova za visoku stabilnost

Savršena prilagodba i ručke

Fiksni komarnici su po cijelom opsegu opremljeni s četkom koja osigurava spriječen dostup svim vrstama insekata u vaš dom. Nema prepreka za čiščenje prozora i komarnika jer su komarnici opremljeni sklopivom ručicom s pomoću koje lako uklonite komarnik sa prozora ili ga ponovno pričvrstite.

Savršena prilagodba i ručke

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja s integriranim komarnicima

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.