Komarnici

Bolja ideja. Trajno učinkovito rješenje. Naši komarnici izrađeni su po principu dugotrajne i ekološki prihvatljive zaštite od insekata.

Komarnici se koriste kao učinkovita zaštita koja nam pruža bolje osjećanje, daje nam mogućnost mirnijeg sna i također nas štedi od mnogih neugodnosti. Kukci se vole skloniti u zatvoreni prostor pogotovo tijekom toplijeg dijela godine, a ako imamo postavljene komarnike na prozorima i vratima, možemo ih držati otvorene, jer učinkovito sprječavamo insekte da uđu u naš dom.

Kod nas je komarnik dostupan u raznim izvedbama, ali izbor je naravno na vama. Također ćemo vas rado savjetovati jer imamo dugogodišnje iskustvo i stručnost na ovom području. Možete odabrati između rolo, kliznih i krilnih komarnika, kao i fiksnih, te plise komarnika. Svaki od njih je u nečemu poseban i prikladan za određene uvjete, pa pročitajte više o njima. Sve naše proizvode karakteriziraju praktičnost, jednostavno rukovanje, stilsko savršenstvo, fleksibilnost, jednostavno održavanje i dugi vijek trajanja. To znači da su komarnici napravljeni točno prema vašim željama i uvjetima na terenu, ali naravno vodimo računa i o vašem ukusu i dovršavamo proizvod na način da je na kraju potpuno individualan. Komarnici dolaze i u brojnim bojama i općenito su napravljeni s kvalitetnom opremom, a mi vam osiguravamo ne samo izvrsne materijale, već i izvedbu na najvišoj razini.

Vjerujte nam, komarnici koje odaberete uz našu pomoć će zasigurno odgovarati vama i vašim najdražima. Stoga se zaštitite od nepozvanih gostiju koji bi se moglu naći u vašem domu. Odabirom odgovarajućih komarnika osigurajte miran san svakoga dana u godini.

Komarnici

Komarnik kad ga trebate

Rolo komarnici

Zaštita pred insektima kad je trebate.

Harmonija udobja in dizajna

Klizni komarnici

Idealno rješenje za velike prozorske otvore.

Individualna zaštita pred insektima

Krilni komarnici

Za prozore i balkonska vrata

Individualni i svestrani kao i vi

Fiksni komarnici

Individualni i svestrani kao i vi.

Štednja prostora, jednostavnost korištenja i sigurnost

Plise komarnici

Robusne i svestrane

Kreativnost nema ograničenja

Boje i oprema

Budite individualni!

PREDNOSTI

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja s integriranim komarnicima

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.