Krilni komarnici

Krilni komarci idealno su rješenje za neželjene leteće posjetitelje. Prikladni su za ugradnju na prozore ili balkonska vrata. Upravljanje je jednostavno, a zaštita je pouzdana i dugotrajna.

Individualna zaštita pred insektima

Balkonska vrata često otvaramo i zatvaramo te se često koriste za prolaze van i unutra. Zato im je potrebna učikovita i stalna zaštita od prolaza insekata u prostoriju, a u isto vrijeme pružaju jednostavno upravljanje sa unutrašnje i vanjske strane. Princip je isti kao kod samih vrata, a magnetni sistem osigurava da komarnik ostane zatvoren čak i kad je izložen snažnom vjetru ili propuhu. Krilne komarnike dijelimo na klasične i njihalne koji se otvaraju u oba smjera. Njihalni su pogotovo praktični kada imate zauzete obje ruke. Komarnici su napravljeni tako, da se zatvore tiho i polako.

Krilni komarnici

Krilni komarnici su fleksibilna, visokokvalitetna zaštita pred insektima namjenjena prvenstveno za balkonska vrata i prozore. Profili su napravljeni tako da trebaju malu dubinu, zbog čega ih je često moguće instalirati u kombinaciji s roletom ili žaluzinom. Okvir komarnika izrađen je od visokokvalitetnog estrudiranog aluminija koji osigurava trajnost vaše investicije. Boja komarnika vam je dostupana u željenoj nijansi RAL ljestvice. U većini slučajeva krilni komarnici su postavljeni na takav način da se otvaraju prema vanjskoj strani , a kada ugradna situacija to ne dozvoljava mogu se otvoriti i prema unutra. Posebna verzija krilnih komarnika omogućuje otvaranje u oba smjera.

Maximale Breite (cm)

Gewebearten

Standardfarben

Krilni komarnici

Pogodno i za prozore

Želite zaliti ruže ili pogledati što vam rade djeca? ROLTEK vam nudi idealnu zaštitu pred insektima za prozore, koje često otvarate. Zajamčeno je jednostavno otvaranje i nježno zatvaranje.

Pogodno i za prozore

Različite vrste mrežica

Dostupni su različiti tipovi mreža za komarnike kako bi se zadovoljile različite želje i potrebe ljudi. Mrežice ROLTEK izrađene su od najboljih materijala i pružaju stabilnost te imaju dug životni vijek trajanja.

Različite vrste mrežica

Razne varijante ručki

Ergonomske ručke za otvaranje omogućavaju vam upravljanje po vašoj želji te proizvod vizualno zaokruže.

Razne varijante ručki

Njihalni komarnici omogučavaju upravljanje u oba smjera

Krilni njihalni komarnici otvaraju se u oba smjera. To je posebno praktično kada imate obe ruke zauzete. Komarnici su izrađeni tako da se tiho i polako automatski zatvaraju. Praktični su i kad ih upotrebljavaju djeca, jer ih često zaborave zatvoriti.

Njihalni komarnici omogučavaju upravljanje u oba smjera

Učvrščivači uglova za veču stabilnost

Za djelovanje bez greške važno je da je okvir stabilan. Stoga su u sve uglove krila komarika umetnuti višekomorni metalni ojačajni profili - radi toga su komarnici stabilniji i kod većih dimenzija.

Učvrščivači uglova za veču stabilnost

Fleksibilnost njihalnih komarnika

Posebno razvijen sistem učvršćenja omogučava otvaranje za 120 stupnjeva. To vam pruža jednostavan prijelaz u oba smjera. Tu vam nudimo i posebnu verziju balkonskih vrata brez praga.

Fleksibilnost njihalnih komarnika

Mogučnost postavljanja prolaza za mačke i pse

Izvrsno rješenje za ljubitelje životinja - moguće je postaviti prolaz za mačke ili manje pse u klizne i krilne komarnike. Vaš će ljubimac imati slobodan prolaz i bit će vam zaštićeni od insekata. Tu je dostupna i posebna mreža koja je osobito otporna na ogrebotine.

Mogučnost postavljanja prolaza za mačke i pse

H profil za četku

Ako je potrebno, na dnu krila postavi se H profil koji je nastavljiv po visini. Namjenjen je potpunom prijanjanju uz pod i spriječava prelaz insektima u vaš dom. To je naročito koristno za neravne podove ili za balkonska vrata bez praga.

H profil za četku

Pogodno i za nepravilne oblike

Krilni komarnici predstavljaju rješenje kod zaštite pred insektima čak i za prozore nepravilnog oblika. Izrađujemo ih točno po dimenzijama vaših prozora.

Pogodno i za nepravilne oblike

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja s integriranim komarnicima

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.