Boje i oprema

Budite individualni!

Kreativnost nema ograničenja

U ROLTEKU se koriste samo materiali najbolje kvalitete za izradu proizvoda. Naš cilj je ponuditi kupcima samo najkvalitetnije proizvode. Glavni material koji koristimo je aluminij. Aluminij je prašno obojen tako da ne blijedi i nikada nije potrebno ponovo bojenje. Nijanse možete birati iz opsežne RAL  ljestvice i drugih boja. ROLTEK dopušta skoro sve!

Prašno bojen aluminij

Okviri vodilice i završne lamele su izrađene od aluminija i možete ih imati u širokom spektru boja kolekcije RAL. Svi aluminijski djelovi su prašno bojeni tako da boja ne izbljedi i ponovno bojenje nikad nije potrebno.

Prašno bojen aluminij

Stabilnost u bilo kojem vremenu

Mrežice komarnika izrađene su od staklenih vlakana, poliestera i čelika. Mreža je vrlo stabilna i otporna na vremenske uvjete.

Stabilnost u bilo kojem vremenu

8 standardnih i bogat izbor boja po vašem izboru

ROLTEK vam osigurava , da vaš objekt izgleda usklađeno čak i ako odaberete različite tipove sjenila. Za sve komarnike i sjenila dostupno je 8 standardnih boja za kutije i vodilice. Ako među tim bojama ne nađete boje po svom ukusu, vrlo rado ćemo vam ih individualno obojiti u željenu nijansu. Dostupno je više od 220 drugih nijansi.

8 standardnih i bogat izbor boja po vašem izboru

Odabir prave mrežice

Fiberglas mrežica

Uvjerite se sami u kvalitetu našeg standarda fiberglas mrežica iz staklenih vlakana. Ta vlakna jamče stabilnost, optimalnu napetost i otportnost na vremenske uvjete. Mrežica se ne trga i lagana je za čišćenje vodom.

Fiberglas mrežica

TRANSPATEC

Transpatec je patentirana mreža, koja je praktički nevidljiva te iako je tkana čak i gušče od standardne mreže omogućava i do 140% bolju ventilaciju.

TRANSPATEC

Transpatec mikro tkanje

Transpatec mikro tkanje je nova komarnička mrežica koja kombinira svojstva mrežice Transpatec i Polltec. Njeni sitni otvori također zadržavaju i najmanje insekte i pored toga zadržava 90% peludi. Otvorenost površine je za 5% bolja od standardne mreže.

Transpatec mikro tkanje

POLLTEC

Polltec mrežica je rješenje za vas ako vas muči alergija na pelud. Uz insekte, ona zadržava do 99% peludi izvan objekta. Za razliku od uobičajenih mreža protiv peludi, Polltec nudi značajno bolju ventilaciju i jasniji pogled prema van.

POLLTEC

Mreža za mačke

Mreža za mačke je namijenjena prvenstveno vlasnicima kućnih ljubimaca koji vole grebati komarnik. Ova mrežica je 7x otpornija na grebanje od standardne fibergras mrežice. Preporučuje se u kombinaciji s prolazom za mačke i pse.

Mreža za mačke

Čelična mrežica

Čelična mrežica posebno je pogodna za kuhinje i podrume. Vrlo je izdržljiva i lagana za čiščenje

Čelična mrežica

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.