Plise komarnici

Plise komarnici su elegantno rješenje za zaštitu pred insektima koji omogućuje zaustavljanje mreže u svakom položaju.

Štednja prostora, jednostavnost korištenja i sigurnost

Plise komarnici imaju naboranu mrežicu koja se složi u paket i otvara kao harmonika. Komarnik ne treba nikakav prostor za otvaranje krila već ga jednostavno preklopite u bočni profil.

Plise komarnici

Radi jednostavne montaže i instalacije,  plise komarnici su vrlo popularni kod većih panoramskih stjena i  kod balkonskih vrata. Dostupne su u jednokrilnoj i dvokrilnoj izvedbi. Dvokrilna izvedba moguća je do 300 cm širine i 250 cm visine. Zatezne žice osiguravaju konstantan napon i ravan tok mreže. Profil dna mjeri samo 4mm tako da su vrlo pogodni i za balkonska vrata brez praga. Komarnik se pomiče lijevo i desno jednostavnim potiskom i povlačenjem bočnog profila te omogućava zaustavljanje u bilo kojem položaju.

Ugradna dubina (mm)

Maksimalna širina (cm)

Standardnih boja

Plise komarnici

Nizki profili dna

Komarnik se na dnu pomiče po 7mm visokom profilu. Budući da je mreža u potpunosti spremljena u bočnom profilu, ona pruža jasan pogled na van kada ne trebate komarnik. Za napon i pravilno pomicanje mrežice brine zatezni kabel.

Nizki profili dna

Aluminijski profili

ROLTEK koristi samo najbolje materiale za izradnju svojih proizvoda. Profili komarnika su napravljeni iz prašno bojenog ekstrudiranog aluminija. To osigurava dug životni vijek trajanja i otpornost na sve vremenske utjecaje.

Aluminijski profili

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja s integriranim komarnicima

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.