Rolo komarnici

Različite vrste ROLTEK rolo komarnika uvjerit će vas svojim brojnim prednostima. Fleksibilni su pri korištenju, inovativni u tehnologiji i izrađeni na moderan način. Rolo komarnici su poznati kao najbolji tipovi komarnika, jer su izuzetno fleksibilni – kada ih ne trebate, jednostavno ih namotate u prikladnu kutiju, koja je postavljen iznad komarnika. Odluka za rolo komarnike će vam se isplatiti i dugoročno će biti dobar izbor. Ovom odlukom ćete svoje najbolje zaštititi  interijere od insekata u tijekom cijele godine, što znači još ugodniji i opušteniji boravak, a osim toga, nećete se morati bojati dolaska nepozvanih gostiju koji bi potencijalno mogli ući u vaš dom kroz prozor. Rolo komarnici su posebni po tome što imaju čvrst i izdržljiv mehanizam te dugi vijek trajanja, a ujedno štite tamo gdje druge mreže protiv komaraca možda ne mogu.

Rolo komarnici su, kao i rolete, namotani u posebnu kutiju. Tamo ostaju zaštićeni od vremenskih neprilika i skriveni od pogleda kada se ne koriste. Vodilice imaju umetnutu četku koja jamči stabilnost mreže i na vjetru. Standardno ugrađena kočnica osigurava sporo automatsko namotavanje komarnika i sprječava oštećenja koja bi mogla nastati uslijed naglog brzog podizanja komarnika.

Komarnik kad ga trebate

Od insekata možete biti sigurni i u stanu u potkrovlju, jer imamo rješenje i za krovne prozore. Ovakvi komarnici ugrađuju se s unutarnje strane prozora i omogućuju sigurno i jednostavno korištenje kako prozora tako i komarnika. Jedna od opcija su i električni rolo komarnici, koji su prikladni za veće panoramske zidove. Takvim komarnicima možete upravljati prekidačem ili daljinskim upravljačem i takvi komarnici pružaju vrlo modernu i elegantnu i praktičnu zaštitu od insekata, kukaca i ostalih krilatih nametnika. Sve vrste rolo komarnika su najbolji izbor upravo zbog svoje iznimne fleksibilnosti - kada vam ne trebaju, namotate ih i sakrijete, a kada vam zatrebaju, samo ih povucite prema dolje i u trenutku ćete instalirati stvarno dobru zaštitu na prozorima.

Kod nas su komarnici dostupni u nekoliko verzija - možete odabrati i različite vrste mreža, a sve su izrađene od samo najboljih materijala. Dopustite da vaš dom primjereno zaštitimo našim rolo komarnicima. Bit ćete nam zahvalni.

ROLO KOMARNICI ZA klasične prozore

Rolo komarnici su izvrsno rješenje za klasične prozore. Ovaj komarnik štiti od vremenskih utjecaja čak i za vrijeme hladnijeg dijela godine, kada ga za insekte ne trebate. Kutija, vodilice i zaključna traka izrađene su od prašno bojenog aluminija, a mrežica od staklenih vlakana. Ručno upravljanje sa klik sustavom je vrlo jednostavno, a ugrađena kočnica osigurava da se komarnik navije u kutiju sa optimalnom brzinom što sprječava ozljede.

Vrste mrežica

Maksimalna širina (cm)

Standardnih boja

Klasični

Rolo komarnici za krovne prozore

Rolo komarnici za krovne prozore su učinkovita zaštita pred insektima. Komarnik se montira sa unutrašnje strane te omogućava jednostavno i sigurno otvaranje i zatvaranje komarnika i prozora. Ako želite krovni prozor očistiti, možete komarnik jednostavno osloboditi s ručkama. Prozor potom možete rotirati da ga očistite.

Visina kutije (mm)

Maksimalna visina (cm)

Boja po narudžbi

Za krovne prozore

Elektro rolo komarnici

Udobno upravljanje i zaštita pred insektima za velike panoramske zidove - to vam nude elektro-rolo komarnici. Elektro-rolo komarnici u ponudi su u dvije izvedbe.- klasični tip ER.1 i XXL sa zip tehnologijom  ER.2. Oba sustava imaju strandardnu kontrolu motora s prekidačem i opcionalno daljinskim upravljačem. Kutija ER.1 sustava je 70 x 70 mm i 100 x 100 mm za ER.2. Zvučna tehnologija sustava ER.2 osigurava visoku stabilnost mreže i na vjetru.

Maksimalna širina (cm)

Maksimalna visina (cm)

Veličina kutije (mm)

Elektro rolo

Klik sistem otvaranja

Jednostavan sustav otvaranja- komarnik fiksiramo u donjem položaju jednostavnim potiskom zaključne trake prema dolje. Jednakim sustavom komarnik opustimo.

Klik sistem otvaranja

Jednostavan potez prema dolje

Za lakše upravljanje komarnika, na zaključnoj traci nalazi se pomična perlasta ogrlica uz pomoć koje komarnik jednostavno potegnete prema dolje, ako je prozor na visini.

Jednostavan potez prema dolje

Poseban sistem za grilje

Pažljivim planiranjem napravili smo sistem rolo komarnika sa posebnim vodilicama koji omogućavaju instalaciju na prozorima sa griljama ili ispod žbuke.

Poseban sistem za grilje

Podžbukno izdanje

Želite na prozoru samo komarnik? Pored toga želite da kutija ostane nevidljiva? ROLTEK omogućava i tu opciju. Posebno izdanje rolo komarnika može se u potpunosti sakriti izpod žbuke.

Podžbukno izdanje

Različite vrste mrežica

Dostupni su različiti tipovi mreža za komarnike kako bi se zadovoljile različite želje i potrebe ljudi. Mrežice ROLTEK izrađene su od najboljih materiala, pružaju stabilnost i imaju dug životni vijek.

Različite vrste mrežica

Potpuno tješnjenje s četkom

Četke u sporednim vodilicama sprječavaju mogućnost da mreža komarnika izađe iz vodilica u slučaju vjetra. Četka u završnoj lameli dobro prijanja prema prozoru ili prema polici prozora čime sprječava da se insekti pronađu u vašem domu.

Potpuno tješnjenje s četkom

XXL elektro rolo komarnici

Sa elektro-rolo komarnicima možete postići zaštitu od insekata čak i za velike panoramske stijene. Komarnici su dostupni čak i do 400cm širine i visine.

XXL elektro rolo komarnici

Daljinsko upravljanje elektro-rolo komarnika

Elektro-rolo komarnike možete daljinskim upravljačem regulirati s bilo kojeg mjesta u vašem domu.

Daljinsko upravljanje elektro-rolo komarnika

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja s integriranim komarnicima

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.