Rolo komarnici

Različite vrste rolo komarnika ROLTEK uvjerit će vas brojnim prednostima. Oni su fleksibilni u upotrebi, inovativni u tehnologiji i modernog dizajna.

Komarnik kad ga trebate

Rolo komarnici se poput rolete omotaju u posebnu kutiju gdje ostaju zaštićeni od vremenskih uvjeta i nevidljivi za poglede. Vodilice imaju umetnutu četku koja jamči stabilnost mreže čak i na vjetru. Standardno ugrađena kočnica osigurava sporo i automatsko navijanje komarnica i sprječava ozljede koje bi mogle nastati radi iznenadnog podizanja komarnica. Pred insektima možete biti sigurni i u potkrovnim stanovima, jer imamo rješenje i za to

ROLO KOMARNICI ZA klasične prozore

Rolo komarnici su izvrsno rješenje za klasične prozore. Ovaj komarnik štiti od vremenskih utjecaja čak i za vrijeme hladnijeg dijela godine, kada ga za insekte ne trebate. Kutija, vodilice i zaključna traka izrađene su od prašno bojenog aluminija, a mrežica od staklenih vlakana. Ručno upravljanje sa klik sustavom je vrlo jednostavno, a ugrađena kočnica osigurava da se komarnik navije u kutiju sa optimalnom brzinom što sprječava ozljede.

Vrste mrežica

Maksimalna širina (cm)

Standardnih boja

Klasični

Rolo komarnici za krovne prozore

Rolo komarnici za krovne prozore su učinkovita zaštita pred insektima. Komarnik se montira sa unutrašnje strane te omogućava jednostavno i sigurno otvaranje i zatvaranje komarnika i prozora. Ako želite krovni prozor očistiti, možete komarnik jednostavno osloboditi s ručkama. Prozor potom možete rotirati da ga očistite.

Visina kutije (mm)

Maksimalna visina (cm)

Boja po narudžbi

Za krovne prozore

Elektro rolo komarnici

Udobno upravljanje i zaštita pred insektima za velike panoramske zidove - to vam nude elektro-rolo komarnici. Elektro-rolo komarnici u ponudi su u dvije izvedbe.- klasični tip ER.1 i XXL sa zip tehnologijom  ER.2. Oba sustava imaju strandardnu kontrolu motora s prekidačem i opcionalno daljinskim upravljačem. Kutija ER.1 sustava je 70 x 70 mm i 100 x 100 mm za ER.2. Zvučna tehnologija sustava ER.2 osigurava visoku stabilnost mreže i na vjetru.

Maksimalna širina (cm)

Maksimalna visina (cm)

Veličina kutije (mm)

Elektro rolo

Klik sistem otvaranja

Jednostavan sustav otvaranja- komarnik fiksiramo u donjem položaju jednostavnim potiskom zaključne trake prema dolje. Jednakim sustavom komarnik opustimo.

Klik sistem otvaranja

Jednostavan potez prema dolje

Za lakše upravljanje komarnika, na zaključnoj traci nalazi se pomična perlasta ogrlica uz pomoć koje komarnik jednostavno potegnete prema dolje, ako je prozor na visini.

Jednostavan potez prema dolje

Poseban sistem za grilje

Pažljivim planiranjem napravili smo sistem rolo komarnika sa posebnim vodilicama koji omogućavaju instalaciju na prozorima sa griljama ili ispod žbuke.

Poseban sistem za grilje

Podžbukno izdanje

Želite na prozoru samo komarnik? Pored toga želite da kutija ostane nevidljiva? ROLTEK omogućava i tu opciju. Posebno izdanje rolo komarnika može se u potpunosti sakriti izpod žbuke.

Podžbukno izdanje

Različite vrste mrežica

Dostupni su različiti tipovi mreža za komarnike kako bi se zadovoljile različite želje i potrebe ljudi. Mrežice ROLTEK izrađene su od najboljih materiala, pružaju stabilnost i imaju dug životni vijek.

Različite vrste mrežica

Potpuno tješnjenje s četkom

Četke u sporednim vodilicama sprječavaju mogućnost da mreža komarnika izađe iz vodilica u slučaju vjetra. Četka u završnoj lameli dobro prijanja prema prozoru ili prema polici prozora čime sprječava da se insekti pronađu u vašem domu.

Potpuno tješnjenje s četkom

XXL elektro rolo komarnici

Sa elektro-rolo komarnicima možete postići zaštitu od insekata čak i za velike panoramske stijene. Komarnici su dostupni čak i do 400cm širine i visine.

XXL elektro rolo komarnici

Daljinsko upravljanje elektro-rolo komarnika

Elektro-rolo komarnike možete daljinskim upravljačem regulirati s bilo kojeg mjesta u vašem domu.

Daljinsko upravljanje elektro-rolo komarnika

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja s integriranim komarnicima

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.