Klizni komarnici

Klizni komarnici ROLTEK namjenjeni su prvenstveno za velike otvore, za naprimjer podizna vrata, zimske vrtove, balkonska vrata ili terasu.

Harmonija udobja in dizajna

Klizni komarnici namjenjeni su zaštiti prolaza na balkon ili terasu. Mogu se postaviti na sva vrata koja imaju prostor da se pomiću  lijevo i desno. Klizni komarnici dostupni su u dvostrukim i trostrukim izvedbama te zato mogu zaštititi vrlo široke površine.

Klizni komarnici

Moderni ROLTEK klizni komarnici uglavnom se koriste za velike otvore, naprimjer panoramske stijene, zimske vrtove te prelaze na balkon ili terasu. Moguća je jednokrilna, dvokrilna i trokrilna izvedba sistema. Potrebno je vrlo malo dubine za instalaciju pa se često kombiniraju s većim roletama i vanjskim žaluzinama. Budući da je moguće izraditi veliku veličinu bez međuslojeva, jasan pogled prema vani je zagarantiran. Upravljanje kliznim komarnicima izuzetno je jednostavno- pomicanjem krila ulijevo ili udesno. Za još više mogućnosti upravljanja, ručke ili profil za otvaranje s nogom također su dostupni.

Vrsta mrežica

Maksimalna širina krila (cm)

Maksimalna visina krila (cm)

Klizni komarnici

Tihi rad i dug životni vijek

Krilo komarnika kreće se duž staze s pomoću kugličastih ležaja, koji osiguravaju tiho i lako kretanje komarnika.

Tihi rad i dug životni vijek

Različite vrste mrežica

Dostupni su različiti tipovi mreža za komarnike kako bi se zadovoljile različite želje i potrebe ljudi. Mrežice ROLTEK izrađene su od najboljih materiala, pružaju stabilnost te imaju dug životni vijek.

Različite vrste mrežica

Velike dimenzije bez prečke

Moguće je izraditi velike dimenzije u jednom dijelu (bez srednjih prečki). To osigurava elegantan izgled na objektu, ali može se dogoditi da korisnik ne vidi komarnik, zato u tu svrhu nudimo posebne naljepnice u obliku ptica.

Velike dimenzije bez prečke

Profil za otvaranje nogom

ROLTEK klizni komarnici omogućavaju otvaranje u oba smjera bez korištenja ruku. U donjem dijelu komarnika nalazi se posebno punjenje s otvorom za otvaranje stopalom. Za lagano zaustavljanje krila na zaključnoj točki pazi kočnica u tračnicama.

Profil za otvaranje nogom

Učvrščivaći uglova za visoku stabilnost

Za djelovanje bez greške važno je da je okvir stabilan. Stoga su u sve uglove krila komarnika umetnuti višekomorni metalni ojačajni profili. Komarnici su stabilni i kod većih dimenzija čak i bez korištenja prečki.

Učvrščivaći uglova za visoku stabilnost

XXL klizni komarnici

Klizni komarnici također mogu biti upotrebljeni za zaštitu velikih otvora. Moguća je izvedba do 240 x 350 cm na kliznom krilu dok se ukupna dimenzija kod trojne izvedbe može mjeriti

XXL klizni komarnici

Mogučnost postavljanja prolaza za mačke i pse

Izvrsno rješenje za ljubitelje životinja - moguće je postaviti prolaz za mačke ili manje pse u klizne komarnike i krila. Vaš će ljubimac imati slobodan prolaz i bit će vam zaštićeni od insekata. Također je dostupna i posebna mreža koja je osobito otporna na ogrebotine.

Mogučnost postavljanja prolaza za mačke i pse

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja s integriranim komarnicima

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.