Boje i oprema

Budite individualni!

Kreativnost nema ograničenja

U ROLTEKU se koriste samo materiali najviše kvalitete za izradu proizvoda. Naš cilj je ponuditi kupcima samo najkvalitetnije proizvode. Glavni material koji koristimo je aluminij. Aluminij je prašno obojen tako da ne bljedi i nikada nije potrebno ponovo bojenje. Nijanse možete birati iz obsežne RAL  ljestvice i drugih boja. ROLTEK dopušta skoro sve!

Mogučnosti upravljanja

Birajte između različitih načina upravljanja za vaše nove vanjske žaluzine ROLTEK.

daljinski upravljač

udobno upravljanje bilo gdje u stanu

Trakom

dopušta naknadnu nadogradnju na motor

MONOKOMANDA

dopušta naknadnu nadogradnju na motor

Prekidač

jednostavno rukovanje s pritiskom na dugme

Inteligentno

upravljanje s pametnim telefonom

Automat s trakom u tri boje

Širok izbor na svim područjima. Upravljanje trakom je najosnovniji način upravljanja. Dolazi u tri različite boje.

Automat s trakom u tri boje

Različita rješenja daljinskog upravljanja

S modernim daljinskim upravljanjem jednostavno kontrolirate sjenila s bilo kojeg mjesta u kući. Viša kvaliteta boravka s jednostavnim pritiskom gumba. Pored jednostavnog upravljanja ima daljinski pogon i estetsku funkciju. Linije prozora ostaju bresprijekorne, jer nema trake ili palice oko prozora.

Različita rješenja daljinskog upravljanja

Sigurnosni motori ROLTEK

Naši žičani i daljinski motori imaju standardno ugrađenu dvostruku sigurnosnu funkciju. Njihova funkcija je da spuštenu roletu čvrsto drže stisnutu prema polici prozora tako da je plašt nemoguće dignuti. Pored toga imaju ugrađenu zaštitu protiv naleta na prepreke. Ako roleta kod kretanja naleti na prepreku, automatski se zaustavi. Vaše rolete i vaša obitelj sigurni su od ozljeda.

Sigurnosni motori ROLTEK

TAHOMA Smart Home

Da li ste i vi oduvjek željeli da možete svoje rolete i žaluzine regulirati telefonom ili računalom? Sa sustavom TAHOMA Smart Home može si upravljanje sjenila preko interneta zamisliti svatko. Za uspješno upravljanje sjenila preko interneta trebate rolete ROLTEK sa daljinskim motorima, dostup do interneta i obični usmjerivač (router). Ne trebate nikakvu aplikaciju. Upravljanje se vrši putem web preglednika. TAHOMA Smart Home- moderna tehnologija u koraku s vremenom.

TAHOMA Smart Home

Boje za vaš dom

Aluminijske lamele

Aluminijske lamele punjene izolacijskom poliuretanskom pjenom su čvrste, stabilne i otporne na vremenske utjecaje. Boja lamele je otporna na UV zrake i druge vremenske uvjete pa stoga ostaje nepromijenjena i nekoliko desetljeća. Dostupne su u 21 suvremenim nijansama boja, među kojima ćete zasigurno pronaći pravu nijansu za vaš objekat.

Aluminijske lamele

Aluminijske lamele Protect

Za još veću sigurnost i stabilnost preporučujemo odabir sigurnosnih lamela Protect. To su punjene još jačom pjenom, pa ih je nemoguće zakriviti. Unatoč njihovoj snazi lamele su lagane. Aluminijski profili su otporni na sve vremenske utjecaje. Prašno bojena površina čuva svjež izgled desetljećima.

Aluminijske lamele Protect

PVC lamele

Profili roleta ROLTEK izrađene su od trajnih materijala. PVC lamele izrađene su od višekomornih profila, a zrak u komorama igra funkciju toplinskog izolatora. PVC lamele su dostupne u dvije različite veličine i 6 boja.

PVC lamele

Boje za kutije, vodilice i zaključne ljetve

ROLTEK vam osigurava da če vaš objekat izgledati ujednačen čak i ako odaberete različite vrste sjenila. Za sva sjenila dostupno je 8 standardnih boja za kutiju vodilice i zaključnu lamelu. Dostupno je više od 220 drugih nijansa boja.

Boje za kutije, vodilice i zaključne ljetve

ROLETE i staklena ograda 2 u 1

 Inovativno rješenje nudi usluge sve u jednom za francuske balkone.

Inovativno rješenje nudi sve u jednom za francuske balkone

ROLTEK svojim inovativnim rješenjem nudi usluge sve u jednom za francuske balkone. Garantirana je maksimalna sigurnost, istovremeno čiste linije objekta i jasan pogled kroz prozor.

Vodilice rolete dizajnirane su, tako da imaju dodatan utor za staklenu ogradu, u kojega se stavi dvostruko kaljeno staklo debljine 16 mm (2x8mm).

Inovativno rješenje nudi sve u jednom za francuske balkone

ZA PREDPROZORSKE I NADPROZORSKE ROLETE

Sustav je dopstupan za sve predprozorske rolete i nadprozorski sustav PURO 2.XR.

To je certificirana vrsta rješenja i u skladu je s DIN 18008-4, kategorija A.

ZA PREDPROZORSKE I NADPROZORSKE ROLETE

Integrirani komarnici

Sistem nudi integraciju sjenila i ograde u jednom, pored toga nudi i mogućnost ugradnje komarnika, koji u takvom slučaju doseže do visine staklene ograde i brtve se na njoj.

Integrirani komarnici

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.