Nadprozorne rolete

Jednostavno riješenje za novu izgradnju ili za sanaciju postojećih objekata. Nadprozorni sistemi su montirani nad prozorom zajedno s prozorom u pripremljeni otvor. Kutija nadprozornog sistema postaje sastavni dio zida stoga je tu vrlo bitna njena izolativnost. S ROLTEK nadprozornim roletama možete biti bez brige, jer imaju najveće izolacijske vrijednosti.

Lijep izgled i visoka izolacijska vrijednost

Nadprozorne rolete se ugrađuju iznad prozora. Pravi su izbor, ako planirate novogradnju ili zamjenu prozora. Jednostavno se ugrade skupa s prozorom. Sve roletne sisteme ROLTEK  odlikuje odlična toplinska i zvučna izolacija. Nadprozorni sistemi su pogodni za privatne i javne objekte. Dostupne su plastične kutije iz višekomornih profila izoliranih sa stiroporom ili sistem PURO 2.XR koji je izrađen od posebne poliuretanske pjene. Može se odmah ili naknadno ugraditi integriran komarnik (osim u RA.2 i RA.3 sistemima).

Nadprozorne rolete KARO

Multifunkcionalni sistem KARO nudi vam mnoge mogućnosti. Sistem je prilagođen različitim situacijama, jer ima dvije mogućnosti izvedbe servisnog poklopca koje se odaberu prilikom narudžbe.  Miran odmor bez neugodnih insekata postignut ćete s opcionalno ugrađenim integriranim komarnikom. Za njega se možete odlučiti sad ili u bilo kojem trenutku kasnije. Kutija KARO je izrađena iz dvokomornih PVC profila, koji osiguravaju da je kutija stabilna,visoko izolativna te da zadrži puno buke.

W/m2K Temperaturni faktor

VELIČINE KUTIJA

KOMBINACIJA BOJA

KARO

Nadprozorni roletni sistem PURO 2.XR

PURO.XR je jedini nadprozorni sistem koji ima servisni otvor na vanjskoj strani. Radi toga je kutija u unutrašnjosti potpuno zatvorena i s tim postiže najvišu toplinsku izolaciju na tržištu. Sistem je višenamjenski i pored sjenčenja nudi mogućnost ugradnje integriranog komarnika koji će onemogućiti da provodite svoje vrijeme u miru bez prisutnosti insekata. Komarnik se može ugraditi odmah ili bilo kad kasnije kad vam bude potrebno. Kutija je izrađena iz tvrde poliuretanske pjene koja je vrlo lagana, nema mirisa i ne plijesni. Prednost sistema je u tom  da možete u jednu kutiju ugraditi rolete i žaluzine tako da je sistem idealan za kombiniranje obje vrste sjenila na jednom objektu.

W/m2K temperaturni faktor

VELIČINE KUTIJA

Vrsta lamela

PURO 2.XR

RA.3 nadprozorni roletni sistem

Sistem RA.3 namjenjen je svima koji žele kvalitetan visoko izolativni sistem kojem nije potreban integriran komarnik. Kutija je izrađena iz dvokomornih PVC profila i izolirana stiroporom. Vodilice mogu biti napravljene iz plastike a naša preporuka su aluminijske vodilice jer su još otpornije na vremenske uvjete. Kao i svi podprozorni sistemi,  i RA.3 se ugrađuje zajedno s prozorom u pripremljen otvor. Najveća prednost RA.3 sistema je da se poklopac za servis nalazi u donjoj strani kutije zbog čega nije vidljiva, jer se lako prekrije žbukom.

mW/m2K Temperaturni faktor

Veličine kutija

Vrste lamela

RA.3

Nadprozorni sistem RA.2

RA.2 je osnovni nadprozorni sistem i namijenjen je svima koji žele kvalitetan visokoizolativan roletni sistem kojem nisu potrebni integrirani komarnici. Kutija je izrađena iz dvokomornih PVC profila i izolirana s stiroporom. Dostupne su vodilice iz visokokvalitetne plastike, a mi vam preporučujemo aluminijske vodilice, jer su otpornije na vremenske uvjete. Kao i svi nadprozorni sistemi i RA.2 se ugrađuje sa prozorom u pripremljen otvor. Kutija ima poklopac za servis s  unutarnje strane tako da je djelomično vidljiv nakon instalacije u prostoriji. Ako želite potpuno sakritu kutiju pod žbukom odaberite neki drugi nadprozorni sistem.

W/m2K Temperaturni faktor

Veličine kutija

Boja lamela

RA.2

Integrirani komarnici

Integrirani komarnici ROLTEK pravi su izbor, ako želite optimalno sjenčenje i potpunu zaštitu od insekata. Možemo ih ugraditi zajedno s roletama u roletne kutije i u kutije vanjskih žaluzina. Dostupne su 3 vrste mrežica.

TRAJNO RJEŠENJE PRED INSEKTI

ROLTEK vam nudi najveći izbor za zaštitu od insekta za različite svrhe.

3 različite vrste mrežica

Rješenje za svaku situaciju!

Neprimjetno

za vašu roletu

Udobno

s povlačenjem

Udobno

s klik sistemom

Kutna podijeljena zaključna letva

Svi sistemi roleta ROLTEK ostvaruju besprijekoran dizajn, jer su izrađene bez branika. Kutno djeljene letve su standardnie kod sistema KARO, PURO.XR I RA.3. Omogućavaju jednostavno rukovanje mehanizmom kroz servisni otvor kada je to potrebno.

Kutna podijeljena zaključna letva

Toplinska izolacija

Energetsko štedljiva gradnja znači da je potrošnja energije boraveći u njoj mala. Ovdje se ROLTEK nadprozorni sistemi posebno dobro iskazuju. Pored činjenice da imaju kutije vrlo dobre izolacijske vrijednosti, spušten lamelni plašt spriječava gubitak energije kroz prozor.

Toplinska izolacija

Vodilice

Visokokvalitetne vodilice omogućuju jednakomjeran i udoban tok lamelnog plašta tijekom pomicanja. Omogućavamo vam individualnu prilagodbu vodilica vašoj polici prozora u obliku kosog reza i izreza. Aluminijske vodilice mogu biti obojene u bilo koju nijansu RAL ljestvice,a PVC mogu biti obojene dekorativnom folijom.

Vodilice

Različite boje kutija

Ponekad ja ugradna situacija malo drugačija od standardne. U takvim situacijama može se desiti da dio kutije ostane vidljiv. To ne predstavlja nikakav problem jer vam nudimo mnogo mogućnosti za bojanje PVC kutija s dekorativnim bojama ili se kutiju prekrije s aluminijskom maskom koju se može obojiti u bilo koju boju.

Različite boje kutija

Jedna kutija za roletu i žaluzinu

U spavaćim prostorima želimo imati savršenu tamu dok u dnevnim prostorima želimo imati više mogućnosti za regulaciju svjetlosti. Kutija PURO 2.XR iz poliuretanske pjene omogućuje ugradnju rolete i žaluzine, stoga je idealna za kombiniranje različitih sjenila na jednom objektu.

Jedna kutija za roletu i žaluzinu

Povečajte sigurnost vašega doma

Spuščena roleta omogučuje učinkovitu zaštitu od neželjenih provalnika. Odaberite dodatne sigurnosne opcije koje nude naši sistemi i spavajte još mirnije. 

 

ZAŠTITA OD PROVALNIKA

Zaštitite svoju obitelj!

VELIK ODABIR SIGURNOSNIH PAKETA

za svaki novčanik

ZAPAH U ZAKLJUČNOJ LAMELI

omogučava mehaničku sigurnost

BRAVA U ZAKLJUČNOJ LAMELI

zaključavanje rolete s vanjske strane

MOTORNI POGON

za još veću sigurnost

Bezgranične opcije odabira

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Ljestvica boja

Automatizirajte svoje rolete

ROLTEK pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost

Uštedite do 30% energije

Sigurnost

Sigurnost

Zaštita od provale i oštećenja stakla

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja s integriranim komarnicima

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.