Predprozorne rolete

Predprozorne rolete s vidljivim kutijama prikladne su za renovacije kao i za novogradnje. Možete iskoristiti njihovu fleksibilnost i instalirati ih na završene objekte gdje sjenila nisu predviđena. Ukoliko ste zainteresirani za vanjske rolete, cijena se ne može unaprijed odrediti, jer se rolete kroje prema potrebama pojedinačnog objekta i vašim željama. No, možemo vas uvjeriti da su cijene naših vanjskih sjenila pristupačne – pogotovo ako znamo kakve prednosti rolete pridonose. Ne samo da omogućuju potpuno zamračenje unutarnjih prostora, već su i izvrstan izolator koji štiti od temperaturnih promjena i od buke, a da ne govorimo o znatiželjnim pogledima prolaznika. Predprozorne vanjske rolete su također vrlo izdržljive i zahtijevaju samo minimalno održavanje, osim toga, iznimno su prilagodljive, jer nude brojne dodatne mogućnosti. Ako se zanimate za vanjske rolete, cijena ne bi trebala biti prvi uvjet jer ćete kupnjom kvalitetnih roleta zasigurno biti zaista zadovoljni još dugi niz godina.

Visoka prilagodljivost i individualan dizajn

Ideja predprozornih roleta je jednostavna, ali u isto vrijeme genijalna. Roletne kutije se ne postavljaju iznad prozora, već ispred njega. Kutija se može ugraditi bez ometanja postojećeg prozora, jednostavno na okvir prozora. Budući nije potrebno bušenje samog objekta, ne stvaraju se toplinski mostovi. Ugradite li predprozorne vanjske rolete, smanjit ćete i potrošnju energije i onečišćavanje okoliša, smanjiti troškove i značajno poboljšati kvalitetu boravka. Montaža takvih roleta je brza, jednostavna i čista. Osim toga, vanjske rolete danas su dostupne u mnogim izvedbama koje se savršeno prilagođavaju potrebama objekta i naravno, vašim željama. Možete birati između različitih oblika u kojima dolaze vanjske rolete - cijena se razlikuje ovisno o namjeni. Na raspolaganju su i različite veličine kutija i naravno boje i kombinacije boja koje će vas zasigurno očarati.

Spuštena roleta nudi učinkovitu zaštitu od nezaželjenih provalnika. Odaberite opcionalni sigurnosni paket s ojačanom završnom letvom, skrivenim vijcima vodilica i zaštitu od podizanja lamela te spavajte još mirnije.

PENTO predprozorne rolete od aluminija

Aluminijske rolete PENTO imaju kutiju peterokutnog oblika i najčešće su ugrađene u predprozorni sistem. Idealne su za završene objekte, a možemo ih ugraditi i kod sanacije ili na novogradnje, ako vam se sviđaju vidljive kutije. Naknadna ugradnja integriranog komarnika ili screen sjenila ne predstavlja nikakav problem za sistem PENTO te su vam dostupni s ručnim ili motornim upravljanjem. Daljinski upravljači i prekidači se mogu automatizirati s vremenskim satom. Nadogradite svoj sistem PENTO  sa sigurnosnim paketom i spriječite provalniku da u vaš dom dođe kroz prozor.

Veličina kutije

Vrsta lamela

Kombinacija boja

Pento

QUADRO aluminijski sistem roleta

Aluminijske rolete QUADRO poduzeča ROLTEK s  kvadratnom kutijom idealno su rješenje za gotove objekte kao i za renovacije i novogradnje. Tehnički sistem QUADRO ima jednake značajke kao i PENTO, a njegova prednost je još jači ormar izrađen iz estrudiranog aluminija. QUADROM se može ručno upravljati s trakom ili monokomandno, a po želji žično ili daljinskim motorom. Sistem je dostupan u mnogim nijansama boja za kutije vodilice i završne letvice te 21 standardna boja lamela.

Veličina kutija

BOJA LAMELA

STANDARDNIH BOJA

Quadro

Aluminijske rolete Rondo

Aluminijske rolete RONDO s polukružnom kutijom predstavljaju lijep dizajnerski element za sve koje vole zaokružene oblike. Tako kao i kod ostalih predprozornih roleta, sistem je prikladan za završene objekte kao i za renovirane te nove konstrukcije. Rolete RONDO su tehnološko dovršeno i trajno rješenje sjenila za vaš objekt. Njihov oblik omogućuje dobro odvodnjavanje pa se stoga preporučuju na mjestima gdje na kutiju pada kiša. Sistem je moguće nadograditi ugradnjom integriranog komarnika ili screen sjenila, a kontrolirati se može ručno ili motorizirano.

VELIČINA KUTIJA

BOJA LAMEL

KOMBINACIJA BOJA

Rondo

Intego aluminijski sistem roleta

Podžbukne rolete INTEGO su peterokutna kutija skrivena ispod žbuke. Ugradnja se vrši prije nego se fasada odradi na pripremljen zub. Odlično se uklapaju ispod fasade i ostvaruju lijep izgled objekta. Servisni poklopac izvana olakšava pristup mehanizmu, kada je to potrebno. Oblikovan je pod kutom od 20 stupnjeva i zato je frontalno gledano malo vidljiv. I podžbukne rolete nude mogućnost ugradnje integriranog komarnika i screena,a za tu svrhu je potrebno uzeti u obzir samo 20 mm veću dubinu kod pripreme zuba. Upravljanje može biti ručno s vrpcom, monokomandno, motorno s prekidačem ili daljinskim upravljačem.

Veličina kutija

Stupnjeva nagiba poklopca

Standardnih boja

Intego

Q.INTEGO aluminijske rolete

Podžbukne rolete INTEGO su peterokutna kutija skrivena ispod žbuke. Ugradnja se vrši prije nego se fasada odradi na pripremljen zub. Odlično se uklapaju ispod fasade i ostvaruju lijep izgled objekta. Servisni poklopac izvana olakšava pristup mehanizmu, kada je to potrebno. Oblikovan je pod kutom od 20 stupnjeva i zato je frontalno gledano malo vidljiv. I podžbukne rolete nude mogućnost ugradnje integriranog komarnika i screena,a za tu svrhu je potrebno uzeti u obzir samo 20 mm veću dubinu kod pripreme zuba. Upravljanje može biti ručno s vrpcom, monokomandno, motorno s prekidačem ili daljinskim upravljačem.

VELIČINA KUTIJA

VRSTA LAMELA

KOMBINACIJA BOJA

Q.INTEGO

Integrirani komarnici

Predprozorne rolete su višenamjenski sistemi sjenjenja. Imaju mogućnost ugradnje integriranog komarnika koji pomaže da štetni insekti nemaju prilaz k vašem domu sa samo jednim potezom. Ako komarnik u hladnom dijelu godine ne trebate, jednostavno ga navijete u roletnu kutiju gdje ostaje u potpunosti skriven. Ugradnja komarnika je moguća u mnogim vrstama roleta ROLTEK- moguća je ugradnja i naknadno.

TRAJNO RJEŠENJE ZAŠTITE PRED INSEKTI

ROLTEK vam nudi največi izbor kod zaštite pred insektima

3 različite vrste mrežica

Rješenje za svaku situaciju

Neprimjetno

za vašu roletu

Udobno

s povlačenjem

udobno

s klik sistemom

Profili iz vlastite proizvodnje

Aluminijski profili iz poduzeća ROLTEK su izuzetno dugotrajni i jednostavni za čišćenje. Nude vam visoki nivo sigurnosti protiv provale. Punjeni su ekološki prihvatljivom pjenom koja još više stabilizira profile. Površina je prašno bojena i otporna na vremenske utjecaje. Ponovno bojanje nikad više nije potrebno. Logično je da je spuštena roleta izložena različitima utjecajima iz okoline zato je kvaliteta lamela posebno važna. ROLTEK nudi rješenje za svaki zahtjev.

Profili iz vlastite proizvodnje

Rješenje za kutne spojeve

ROLTEK nudi elegantno rješenje za svaki prozor. Ni prozori sa kutnim spojevima nam ne predstavljaju nikakav problem. Kontaktirajte naše prodajno osoblje ili posjetite naš salon i predstavit ćemo vam rješenja.

Rješenje za kutne spojeve

Zaključak bez greške

Opcijska dizajn zaključna lamela kod predprozornih roleta u potpunosti nam zatvori kutiju s dna te tako štiti mehanizam i profile od vremenskih utjecaja i nečistoća.

Zaključak bez greške

Širok izbor boja

Izaberite između različitih boja i struktura površine kutija, vodilica i zaključnih letvica. Uz odabranu boju lamele možete ostvariti savršenu kombinaciju boja za vaš objekt. Naše osoblje rado će vas savjetovati kod odabira boje prema najnovim trendovima.

Širok izbor boja

Povečajte sigurnost vašega doma

Općenito je poznato da su vanjske rolete izvrstan dodatak većoj sigurnosti vašeg doma, pa o njima treba razmisliti i s ovog vidika. Učinkovita zaštita od nepozvanih gostiju, kvalitetno zasjenjivanje, zaštita od vremenskih nepogoda i brojne mogućnosti dizajna značajke su koje govore u prilog vanjskim roletama. Naše vanjske rolete (cijena se određuje individualno) bit će izrađene posebno za vas. Pouzdajte se na naše stručnjake koji su puni iskustva i znanja koji vas neće razočarati.

ZAŠTITA OD PROVALNIKA

Zaštitite vašu obitelj

VELIK ODABIR SIGURNOSNIH PAKETA

za svaki novčanik

ZAPAH U ZAKLJUČNOJ LAMELI

omogučava mehaničku sigurnost

BRAVA U ZAKLUČNOJ LAMELI

za zaključavanje roleta izvana

MOTORNI POGON

za još veću sigurnost

Bezgraničane mogučnosti odabira

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Ljestvice boja

Automatizirajte svoje rolete

ROLTEK pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost

Uštedite do 30% energije

Sigurnost

Sigurnost

Zaštita od provale i oštećenja stakla

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja s integriranim komarnicima

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.