Rolete za krovne prozore

Rolete za krovne prozore osiguravaju optimalnu klimu u prostoru, zaštitu od vrućine i buke te sjenčenje.

Najbolja zaštita za svaki položaj prozora

Naše visokokvalitetne rolete za krovne prozore dostupne su u bojama i dimenzijama koje upotrebljavaju svi poznati  proizvođači krovnih prozora.U slučaju netipičnih krovnih prozora moguća je i proizvodnja po mjeri. Rolete su izrađene od aluminija što im osigurava dug životni vijek trajanja. Funkcionalan dizajn omogućava da snijeg i kiša ne ostaju na roleti. Standardno je upravljanje s motorom. Zato je regulacija vrlo jednostavna. Umjesto eletrike, roletu može napajati i sunčeva energija, jer je po izboru dostupan solarni modul s baterijom.

Werso aluminijski roletni sistem

Kroz prozore na krovu u prostor ulazi dovoljno svjetlosti za dobar osjećaj i udoban boravak. Istodobno predstavljaju izazov kod reguliranja topline u prostoru. Sa sistemom WERSO nudimo vam rješenje vanjskog sjenila za sve tipove dvaju najvećih proizvađača krovnih prozora na tržištu kao i prilagodbe za izvanredne vrste prozora. Sa standardnim motornim ili opcijsko daljinskim upravljanjem, predstavlja WERSO maksimalnu udobnost upravljanja svjetlosti u vašem domu. Ako se odlučite za opcijski solarni pogon, sunce će upravljati sa sistemom umjesto vas.

Boje lamela

Vrsta lamela

Kombinacija boja

Werso

Vecto aluminijski roletni sistem

Sistem VECTO razvijen je s dvije posebne namjene- jedna je zaštita solarnih kolektora pred pregrijavanjem, a druga je sjenčanje velikih krovnih staklenih površina. S VECTO sistemom brige oko pregrijavanja sistema solarnog kolektora postat će prošlost. U ugodnoj hladovini možete uživati i u prostorima s većim staklenim površinama kao što su na primjer zimski vrtovi.

Maksimalna širina (cm)

Vrste lamela

Stupnjeva max. nagib

Vecto

Mogučnost upravljanja

Svojim roletama za krovne prozore ćete udobno upravljati s prekidačem ili daljinskim upravljačem. Potreban je samo dovod elektrike 220V. Ili biste radije koristili solarnu energiju? Rado ćemo vas savjetovati.

 

Upravljanje s prekidačem

serijsko

Daljinsko

ili po želji preko pametnog telefona

SOLARNO

solarni pogon

Širok izbor boja

Svi roletni sistemi ROLTEK odlikuju se brojnim mogućnostima boja i oblika. Bilo da su to različiti oblici i dimenzije lamela ili 21 standardna boja, vaš će dom izgledati moderno i kompaktno.

Širok izbor boja

Pomoč pri otvaranju za sistem WERSO

Za velike i teško dostupne krovne prozore, dostupan je sistem za pomoć prilikom otvaranja.

Pomoč pri otvaranju za sistem WERSO

VECTO verzija za solarne kolektore

U ROLTEKU se zalažemo za zaštitu okoliša i prirodne energije. Zato smo razvili sistem sjenila koji pomaže vlasnicima solarnih kolektora kod pregrijavanja sistema. Rolete VECTO namontiramo preko solarne ploče, i kad dođe do prevelike vručine, mogu se lako zatvoriti i zaštititi solarne čelije od sunčevih zraka.

VECTO verzija za solarne kolektore

VECTO verzija za krovne prozore

Sistem VECTO moguće je ugraditi na krovne prozore i staklene krovove, na primjer zimski vrt. Udobno sjenčenje također je zajamčeno i kod većih dimenzija.

VECTO verzija za krovne prozore

Lamele sistema VECTO

Lamele sistema VECTO izrađene su iz valjanog aluminija punjenog izolacijskom pjenom. S obzirom na to, profili su lagani, ali ipak vrlo stabilni. Dostupni su u tri dimenzije.

Lamele sistema VECTO

Različite kutije

Kutije sistema VECTO mogu biti peterokutne ili polukružne- odlučite se sami po svom ukusu.

Različite kutije

Bezgranične opcije odabira

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Lijestvice boja

Automatizirajte svoje rolete

ROLTEK pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost

Uštedite do 30% energije

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.