Kose rolete

Fleksibilne kose rolete su idealne za sjenčenje prozora nepravilnih oblika.

Učinkovito sjenčenje prozora neobičnih oblika

Rolete za prozore nepravilnih oblika ROLTEK su optimalno rješenje za sjenčanje asimetričnih prozora. Aluminijski lamelni plaštevi su uvijek bez svjetlosnih rupa i imaju visoku stabilnost i izvrsnu energetsku učinkovitost. Uživajte u vremenu, hladnoći i zaštiti od buke te u prostorima s prozorima nepravilnih oblika.

TRENDO-PENTO aluminijske rolete

Aluminijske rolete TRENDO-PENTO imaju kutiju peterokutnog oblika. Idealne su za gotove objekte te ih možemo ugraditi  kod renovacija ili na novogradnje, ako se vam sviđaju vidljive kutije. Unatoč kosom obliku, kutija je iznimno čvrsta i stabilna, jer je napravljena od ekstrudiranog aluminija. TRENDO funkcionira sa standardnim motornim upravljanjem. Moguća je i automatizacija sistema s daljinskim upravljačem i prekidačima s vremenskim satom.

Veličina kutija

Boja lamela

Maksimalna širina (cm)

TRENDO-PENTO

TRENDO-QUADRO aluminijski roletni sistem

Aluminijske rolete TRENDO-QUADRO tvrtke ROLTEK s kvadratnom kutijom su idealno rješenje za završene objekte, a i za renovacije i novogradnje. Kutija je unatoč kosom obliku iznimno čvrsta i stabilna, jer je izrađena od estrudiranog aluminija. TRENDO ima standardno upravljanje motorom. Moguća je automatizacija sistema s daljinskim upravljačem i prekidačem s vremenskim satom. Sistem je dostupan u brojnim nijansama boja kutije vodilica i zaključnih letava i čak 19 standardnih boja lamela.

Veličina kutija

Boja lamela

Max. visina (cm)

TRENDO-QUADRO

TRENDO-RONDO aluminijski roletni sistem

Aluminijske rolete TRENDO-RONDO s polukružnom kutijom predstavljaju prekrasan dizajnerski element za sve kojima se svidjaju zaokruženi oblici. Tako kao i kod ostalih predprozornih roleta, prikladan je za gotove zgrade kao i za renovacije i novogradnje. TRENDO- RONDO rolete su tehnološki dovršeno i trajno rješenje zasjenjivanja za vaš dom. Oblik kutije omogućuje dobro odvodnjavanje te je zato i preporučljiv na mjestima gdje ima dosta kiše. Unatoč svom kosom obliku,  kutija je čvrsta i stabilna, jer je napravljena od estrudiranog aluminija. TRENDO ima standardno motorno upravljanje. Moguća je automatizacija sistema s daljinskim upravljačem i prekidačem s vremenskim satom.

Veličina kutija

Boja lamela

Minimalna širina (cm)

TRENDO-RONDO

Posebna rješenja za sve slučajeve

ROLTEK nudi praktična rješenja za sjenjenje s roletama za prozore mnogih nepravilnih oblika. Naše stručno osoblje rado će pronači rješenje za vašu situaciju.

Posebna rješenja za sve slučajeve

Lamele tip ALU 37

Sistem TRENDO ima standardno ugrađene aluminijske lamele ALU 37. Osiguravaju vam zaštitu od svjetlosti i vručine te pružaju privatnost i odličnu zaštitu od provale.

Lamele tip ALU 37

Standardno motorno upravljanje

Roletni sistem TRENDO je standardno opremljen sa motornim pogonom. Upravljanje je s prekidačem ili po želji s daljinskim upravljačem. Naravno, nadogradnja na najsuvremenije inteligentno upravljanje pametnim telefonom je također moguća.

Standardno motorno upravljanje

Prekrasan izbor nijansi boja

Možete birati između mnogih modernih nijansi boja kutija vodilica i zaključnih letvica. Širok izbor vam osigurava da pronađete pravu nijansu za vaš dom. Naše osoblje će vam rado pomoći da pronađete odgovarajuće boje za vaš objekt.

Prekrasan izbor nijansi boja

Kutija iz estrudiranog aluminija

TRENDO je napravljen za ljude koji žele maksimalnu trajnosti, sigurnost i stabilnost. Kutija je standardno napravljena iz prašno bojenog ekstrudiranog aluminija.

Kutija iz estrudiranog aluminija

Povečajte sigurnost vašega doma

Spuštena roleta nudi učinkovitu zaštitu od neželjenih provalnika

BEZGRANIČNE OPCIJE ODABIRA

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Ljestvice boja

Automatizirajte svoje rolete

ROLTEK pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost

Uštedite do 30% energije

Sigurnost

Sigurnost

Zaštita od provale i oštećenja stakla

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja

Jednostavna nadogradnja s integriranim komarnicima

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.