Rolete za krovne prozore

Rolete za krovne prozore osiguravaju optimalnu klimu u prostoru, zaštitu od vrućine i buke te sjenčenje.

Najbolja zaštita za svaki položaj prozora

Naše visokokvalitetne rolete za krovne prozore dostupne su u bojama i dimenzijama koje upotrebljavaju svi poznati  proizvođači krovnih prozora.U slučaju netipičnih krovnih prozora moguća je i proizvodnja po mjeri. Rolete su izrađene od aluminija što im osigurava dug životni vijek trajanja. Funkcionalan dizajn omogućava da snijeg i kiša ne ostaju na roleti. Standardno je upravljanje s motorom. Zato je regulacija vrlo jednostavna. Umjesto eletrike, roletu može napajati i sunčeva energija, jer je po izboru dostupan solarni modul s baterijom.

Vecto aluminijski roletni sistem

Sistem VECTO razvijen je s dvije posebne namjene- jedna je zaštita solarnih kolektora pred pregrijavanjem, a druga je sjenčanje velikih krovnih staklenih površina. S VECTO sistemom brige oko pregrijavanja sistema solarnog kolektora postat će prošlost. U ugodnoj hladovini možete uživati i u prostorima s većim staklenim površinama kao što su na primjer zimski vrtovi.

Maksimalna širina (cm)

Vrste lamela

Stupnjeva max. nagib

Vecto

Mogučnost upravljanja

Svojim roletama za krovne prozore ćete udobno upravljati s prekidačem ili daljinskim upravljačem. Potreban je samo dovod elektrike 220V. Rado ćemo vas savjetovati.

 

Upravljanje s prekidačem

serijsko

Daljinsko

ili po želji preko pametnog telefona

Širok izbor boja

Svi roletni sistemi ROLTEK odlikuju se brojnim mogućnostima boja i oblika. Bilo da su to različiti oblici i dimenzije lamela ili 21 standardna boja, vaš će dom izgledati moderno i kompaktno.

Širok izbor boja

VECTO verzija za solarne kolektore

U ROLTEKU se zalažemo za zaštitu okoliša i prirodne energije. Zato smo razvili sistem sjenila koji pomaže vlasnicima solarnih kolektora kod pregrijavanja sistema. Rolete VECTO namontiramo preko solarne ploče, i kad dođe do prevelike vručine, mogu se lako zatvoriti i zaštititi solarne čelije od sunčevih zraka.

VECTO verzija za solarne kolektore

VECTO verzija za krovne prozore

Sistem VECTO moguće je ugraditi na krovne prozore i staklene krovove, na primjer zimski vrt. Udobno sjenčenje također je zajamčeno i kod većih dimenzija.

VECTO verzija za krovne prozore

Lamele

Lamele sistema VECTO izrađene su iz valjanog aluminija punjenog izolacijskom pjenom. S obzirom na to, profili su lagani, ali ipak vrlo stabilni. Dostupni su u tri dimenzije.

Lamele

Različite kutije

Kutije sistema VECTO mogu biti peterokutne ili polukružne- odlučite se sami po svom ukusu.

Različite kutije

Bezgranične opcije odabira

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Lijestvice boja

Automatizirajte svoje rolete

ROLTEK pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost

Uštedite do 30% energije

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.