Kose vanjske žaluzine

Suvremen dizajn je ključna komponenta moderne arhitekture. Sve češće to uključuje i prozore nepravilnih oblika. ROLTEKOVE kose vanjske žaluzine mogu zasjeniti gotove sve asimetrične prozore. Kosi prozori postaju sve popularniji zbog sve različitijih dizajna kuća. Sve modernije kuće najčešće imaju dugačke prozore nepravilnih oblika, pa zašto onda ne biste zaštitili i njih?

Uz moderno daljinsko ili inteligetno upravljanje, učinite svoju kuću još modernijom I jednostavnijom za upravljanje. Za moderne prozore nepravilnih oblika postoje i žaluzine za prozore koje će zaštititi svaki kutak vašega doma od nepoželjnih pogleda. Uživajte u svojoj privatnosti uz vrhunski dizajn i kvalitetu. Ne znate za koje žaluzine za prozore biste se odlučili? Ne brinite, uz stručnu pomoć našega osoblja, vaš dom će zasjati u svoj ljepoti I nećete morati brinuti za dodatnu zaštitu od vrućine i odsjaja sunca. Ukoliko želite, za vas ćemo pripremiti individualne žaluzine, napravljene u dimenzijama i bojama koje odgovaraju samo vama. Bilo da govorimo o potkrovlju, tavanu ili jednostavno neuobičajenim dimenzijama objekta, rješenje je vrlo lako. Naši certificirani proizvodi imaju 5 godina jamstva, što znači da imate i više nego dovoljno vremena za uvjeriti se u njihovu kvalitetu.

Idealno rješenje za novogradnje i završene objekte

Sistem TERO je pogodan kod novogradnje, renovacije ili za već završene objekte. Roltek kose žaluzine se mogu ugraditi gotovo na svim modernim prozorima. Prozori nepravilnih oblika su nepogrešljiv element moderne arhitekture. Sjenčenje prozora takvih oblika malo je teže. Kose vanjske žaluzine TERO mogu parirati svakom obliku prozora. Vaš objekt će izgledati moderno i dosljedno. Ukoliko i sami tek planirate izgradnju objekta ili ste se odlučili za već završeni objekt, rješenje je jednostavno. Sve prozore nepravilnih oblika možete nadgraditi uz žaluzine za prozore koje su napravljene po točnoj mjeri koju trebate.

Očekuje vas čak 80 kombinacija boja i više mogućnosti upravljanja tako da vašoj kreativnosti neće biti kraja. Sama cijena žaluzine za prozore ovisi o vašem odabiru i željama, ali uz našu stručnu pomoć i savjete, sigurni smo da ćete biti i više nego zadovoljni. Na raspolaganju smo vam za sve upite i želje. Dugotrajnost žaluzina je osigurana samim materijalom. Glavni materijal koji se koristi u izradnji žaluzina je aluminij koji je obojen tako da ne blijedi i ne zahtjeva ponovno bojenje. Osim toga, žaluzine za prozore su odlične i kao zaštita od vanjskih vremenskih utjecaja. Zaustavite sunce zbog kojeg blijedi vaš unutarnji namještaj, zaustavite odsjaj sunca u vrućim ljetnim danima i osigurajte si hlad i privatnost koju žaluzine nude. Znate li da su naše žaluzine otporne na sve vremenske utjecaje? Gumeni dodaci u žaluzinama pomažu u njihovom tihom radu i sprječavanju nepovoljnih vremenskih uvjeta. Ako vas brinu vjetar, kiša ili snijeg, svoje žaluzine za prozore možete zaštiti jednostavnim pritiskom na gumb i tako ih zatvoriti. Fleksibilnost ovakvih žaluzina pokazuje se i uz različite načine upravljanja. Ako ne volite automatizaciju i volite ručno upravljanje, možete odabrati monokomandu. No, ako vas zanimaju modernija rješenja, tu su i daljinsko upravljanje i upravljanje prekidačem ili pametnim telefonom. Upravo zato su naše žaluzine ono što će vaš dom dignuti na novu razinu modernosti i funkcionalnosti.

Kose žaluzine TERO

Sustav TERO je pogodan kod  izgradnje, renovacije ili za već završene objekte. Dostupan je vanjsko vidljivim i podžbukim maskama. Ima standardno motorno upravljanje. Opcijsko možete imati i sa daljinskim ili inteligentnim upravljanjem. Možete birati između dvije vrste lamela- P ili S oblik. Kose žaluzine TERO izradimo vam točno po mjeri vaših prozora.

Minimalna visina maske (mm)

Maksimalan nagib u stupnjevima

Kombinacija boja

TERO

Različite vrste maski

Sistem TERO može biti proizveden s maskama i vodilicama sistema HERO.1 ili HERO.2. Minimalna visina maske je 250cm. Kontaktirajte nas i naše osoblje će vam sa zadovoljstvom pružiti savjet.

Različite vrste maski

Dizajn lamela

HERO vanjske žaluzine dostupne su u obliku P i S. Njihov dizajn je napravljen tako da osigura maksimalno tamnjenje i skladnu sliku kombinacije žaluzina i roleta na istom objektu. Lamela P je radi svog jedinstvenog oblika zaštićena s patentom.

Dizajn lamela

Standardno motorno upravljanje

Vanjske žaluzine tipa TERO su standardno opremljene motoriziranim pogonom. Tako da je na kosom dijelu moguće promijeniti nagib, a na ravnom dijelu po želji možete podignuti ili spustiti žaluzine.

Standardno motorno upravljanje

Ekstrudiranje aluminijske vodilice

ROLTEK koristi samo najbolje materiale za izradnju vanjskih žaluzina. Vodilice su napravljene iz prašno bojenog ekstrudiranog aluminija. Žaluzine su lagane, robustne i otporne na sve vremenske utjecaje. Gumeni uložak koji je umetnut duž cijele dužine vodilica osigurava tihi rad sustava i sprječava brujanje vjetra.

Ekstrudiranje aluminijske vodilice

Posebno rješenje za sve slučajeve

ROLTEK vam nudi praktično rješenje sjenila sa vanjskim žaluzinama za prozore mnogih nepravilnih oblika. Naše stručno osoblje rado će pronaći rješenje za vašu situaciju.

Posebno rješenje za sve slučajeve

BEZGRANIČNE OPCIJE ODABIRA

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Ljestvice boja

Automatizirajte svoje žaluzine

ROLTEK Pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.