Kose vanjske žaluzine

Suvremen dizajn je ključna komponenta moderne arhitekture. Sve češče to uključuje i prozore nepravilnih oblika. ROLTEKOVE kose vanjske žaluzine mogu zasjeniti gotove sve asimetrične prozore.

Idealno rješenje za novogradnje i završene objekte

Sistem TERO je pogodan kod izgradnje izgradnje, renovacije ili za več završene objekte. Roltek kose žaluzine se mogu ugraditi gotovo na svim modernim prozorima. Prozori nepravilnih oblika su nepogrešljiv element sodobne arhitekture. Sjenčenje prozora takvih oblika malo je teže. Kose vanjske žaluzine TERO mogu parirati svakom obliku prozora. Vaš objekat izgledat če moderno i dosljedno.

Kose žaluzine TERO

Sustav TERO je pogodan kod  izgradnje, renovacije ili za već završene objekte. Dostupan je vanjsko vidljivim i podžbukim maskama. Ima standardno motorno upravljanje. Opcijsko možete imati i sa daljinskim ili inteligentnim upravljanjem. Možete birati između dvije vrste lamela- P ili S oblik. Kose žaluzine TERO izradimo vam točno po mjeri vaših prozora.

Minimalna visina maske (mm)

Maksimalan nagib u stupnjevima

Kombinacija boja

TERO

Različite vrste maski

Sistem TERO može biti proizveden s maskama i vodilicama sistema HERO.1 ili HERO.2. Minimalna visina maske je 250cm. Kontaktirajte nas i naše osoblje će vam sa zadovoljstvom pružiti savjet.

Različite vrste maski

Dizajn lamela

HERO vanjske žaluzine dostupne su u obliku P i S. Njihov dizajn je napravljen tako da osigura maksimalno tamnjenje i skladnu sliku kombinacije žaluzina i roleta na istom objektu. Lamela P je radi svog jedinstvenog oblika zaštićena s patentom.

Dizajn lamela

Standardno motorno upravljanje

Vanjske žaluzine tipa TERO su standardno opremljene motoriziranim pogonom. Tako da je na kosom dijelu moguće promijeniti nagib, a na ravnom dijelu po želji možete podignuti ili spustiti žaluzine.

Standardno motorno upravljanje

Ekstrudiranje aluminijske vodilice

ROLTEK koristi samo najbolje materiale za izradnju vanjskih žaluzina. Vodilice su napravljene iz prašno bojenog ekstrudiranog aluminija. Žaluzine su lagane, robustne i otporne na sve vremenske utjecaje. Gumeni uložak koji je umetnut duž cijele dužine vodilica osigurava tihi rad sustava i sprječava brujanje vjetra.

Ekstrudiranje aluminijske vodilice

Posebno rješenje za sve slučajeve

ROLTEK vam nudi praktično rješenje sjenila sa vanjskim žaluzinama za prozore mnogih nepravilnih oblika. Naše stručno osoblje rado će pronaći rješenje za vašu situaciju.

Posebno rješenje za sve slučajeve

BEZGRANIČNE OPCIJE ODABIRA

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Ljestvice boja

Automatizirajte svoje žaluzine

ROLTEK Pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.