Nadprozorne vanjske žaluzine

Postavljanjem izravno iznad prozora, ova vrsta vanjskih žaluzina postaje gotovo nevidljiva.

Idealno za novogradnje

HERO vanjske rolete  koriste se za privatnu i komercijalnu izgradnju, posebno za nove zgrade. Spojene su s prozorom i zajedno s njim ugrađene u otvore kao jedan element. Radi tog svojstva kasnije postanu gotovo nevidljive na objektu. Nadprozorna kutija od poliuretanske pjene ima najviši izolacijski faktor na tržištu i stoga je popularna kod niskoenergetskih konstrukcija. Sistemi mogu biti dodatno opremljeni integriranim komarnicima  i motornim pogonom.

Nadprozorne vanjske žaluzine HERO. 5/.5X

Vanjske rolete HERO. 5

Ako gradite novi objekt impresionirat će vas sistem vanjskih žaluzina HERO.5/.5X. To je sistem s kutijom iz poliuretanske pjene s vrhunskim izolacijskim svojstvima. Sistem HERO.5/.5X je najjednostavniji način kombiniranja roleta i vanjskih žaluzina na istom objektu jer možemo za svaki prozor posebno odlučiti dali želimo ugraditi roletu ili vanjsku žaluzinu. HERO.5/.5X vam daje maksimalnu udobnost, jer pruža mogućnost zaštite od insekata sa opcijom integriranog komarnika. HERO.5/.5X kutija ima visoku izolacijsku vrijednost (U=0,39 W/m2K), i posebnu površinsku rupičastu obradu. Omogućava optimalnu ugradnju bez prethodne obrade kutije kod izrade fasade i unutanje žbuke. Servisiranje je sa vanjske strane.

W/m2K Temperaturni faktor

Servisni otvor (mm)

Boje lamela

HERO.5/.5X

Integrirani komarnici

Integrirane komarnici ROLTEK pravi su izbor, ako želite optimalno sjenčenje i potpunu zaštitu od insekata. Uz pomoć integriranih komarnica možete spriječiti insektima ulaz u vaš dom sa samo jednim potezom. Ako vam komarnici u hladnom djelu ljeta nisu potrebni možete ih jednostavno naviti u kutiju gdje postanu u potpunosti nevidljivi. Instalacija je moguća odmah ili naknadno u prethodno napravljenoj kutiji. Dostupne su 3 vrste mrežica. 

TRAJNO RJEŠENJE ZAŠTITE PRED ISEKTIMA

ROLTEK vam nudi najveći izbor za zaštitu od insekata za različite svrhe.

3 različiti tipovi mrežica

Rješenje za svaku situaciju

Neprimjetno

za vašu žaluzinu

Udobno

s povlačenjem

Udobno

s klik sistemom

ZATAMNJENJE

Naše HERO žaluzine pružaju maksimalno zatamnjenje. Zatamnjenje je slično kao kod roleta, zato će vaš san biti miran, ako se za njih odlučite u spavaćim prostorima. Pogledajte si primjer ovih žaluzina u našem salonu.

ZATAMNJENJE

Roletama sličan izgled

HERO žaluzine su namjerno napravljene odnosno dizajnirane tako da u zatvorenom stanju izgledaju kao rolete. Zatamnite svaki prostor tako da vam ispuni sve želje po količini svjetlosti.

Roletama sličan izgled

Dizajn lamela

HERO vanjske žaluzine dostupne su u obliku P i S. Njihov dizajn je napravljen tako da osigura maksimalno tamnjenje i skladnu sliku kombinacije žaluzina i roleta na istom objektu. Lamela P je radi svog jedinstvenog oblika zaštićena s patentom.

Dizajn lamela

Jedna kutija za rolete i žaluzine

U spavaćim prostorima želimo imati savršenu tamu dok u dnevnim prostorima želimo imati više mogućnosti za regulaciju svjetlosti. Kutija PURO 2.XR iz poliuretanske pjene omogućuje ugradnju rolete ili žaluzine stoga je idealna za kombiniranje različitih sjenila na jednom objektu.

Jedna kutija za rolete i žaluzine

VODILICE

Promišljenog oblika, vodilica garantira vam još više sigurnosti i estetike. Pri završenoj montaži nema vidljivih vijaka, stoga provalnici nikako ne mogu odvrniti vodilice s prozora. Zaštitite sebe i svoje najmilije.

VODILICE

GUMA U VODILICAMA ZA TIHO DJELOVANJE

Svaka lamela HERO ima gumu po cjeloj dužini, koja sprječava buku kod dizanja i spuštanja žaluzine, čak i kod udara jačeg vjetra.

GUMA U VODILICAMA ZA TIHO DJELOVANJE

GARANTIRANA DUGOTRAJNA ŽIVOTNA DOB

Sredina užeta sistema HERO izrađena je od KEVLAR-a. Ovaj poseban materijal ima 5X veću zateznu moć od željeza, stoga se uže nikada ne rastegne. Žaluzine HERO su zato savršeno podmirene i nakon dugogodišnje upotrebe.

GARANTIRANA DUGOTRAJNA ŽIVOTNA DOB

BEZGRANIČNE OPCIJE ODABIRA

Odaberite nijasu boje u skladu s vašim ukusom

Ljestvice boja

Automatizirajte svoje žaluzine

ROLTEK pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.