Predprozorne vanjske žaluzine

Vanjske žaluzine nude izvanrednu toplinsku izolaciju te se stoga dobro opskrbljuju modernoj građevnoj industriji u vremenima ograničenih energetskih resursa. Oni također omogućuju optimalno sjenčanje zbog svoje jednostavne retrofitting sposobnosti. Vanjske žaluzine će vam pomoći u sklanjaju od nezaželjenih pogleda, blještećeg sunca i visokih temperatura. Ako želite moderan izgled doma, ali i funkcionalnost kojeg stvaraju žaluzine, cijena će biti i više nego dobra.

Na osjećaj ugode, sigurnosti i sreće ne možete postaviti cijenu zato razmislite o tome gdje bi vam žaluzine po mjeri mogle pasati. Oduvijek ste željeli prozore od stropa do podova, volite moderan izgled doma, ali ujedno cijenite svoju privatnost? Ako već znate točne dimenzije prozora na koje želite postaviti žaluzine, kontaktirajte nas i žaluzine po mjeri (cijena se određuje po vašim željama i mogućnostima) će biti prilagođene točno vašem domu. To je samo jedna od prednosti kupnje kod nas, jer naposlijetku, kupnjom kod nas, kupujete kod stručnjaka koji će vam pomoći pri dizajnu, dodacima, boji i svemu što bi vas dodatno moglo zanimati. Žaluzine po mjeri nudimo i uz 5 godina jamstva, što bi vam i dodatno moglo olakšati odabir.

Termo izolacija i elegantni dizajn

ROLTEK HERO vanjske žaluzine pomažu vam da osiguraju dobru klimu u vašim sobama. HERO zaustavljaju do 80% topline koja bi inače zagrijavala vašu sobu. Razne oblike lamela i vodilice omogućuju individualna rješenja za gotovo svaku arhitekturu fasade i svaki profil zahtjeva. Elegantni dizajn je samo jedna od prednosti koje vam žaluzine po mjeri omogućuju. Uz klasičnu izvedbu s aluminijskim vodilicama, možete se odlučiti za žaluzine koje odgovaraju točno vašem domu, uz velik izbor boja i dizajna. Uz to, tu je i mogućnost instalacije komarnika, koji se postavljaju pod vanjske žaluzine i sasvim su neprimjetni. Pobrinite se za ovakvo trajno rješenje protiv insekata i postavite komarnike pod žaluzine (cijena ovisi o veličini površine koju želite zaštiti) i zaštite se od mogućih nametnika. Vaša kreativnost pri odabiru žaluzina neće imati ograničenja.

Dakle, ako ste zainteresirani za žaluzine po mjeri, cijena ovisi o načinu upravljanja, boji, dizajnu dodataka i dizajnu samih sjenila. Svakako, tu smo za vas da vam pomognemo pri odluci i izboru, vjerujemo da će vam naša stručnost i dugogodišnje iskustvo biti od velike pomoći. Žaluzine po mjeri pašu uz sve vrste objekta, bilo da je vaša fasada jednobojna, višebojna, prugasta, drvena ili u izgledu kamena. Upravo zbog svog modernog izgleda, uklapaju se u svaki objekt i osim privatnosti, štite vas od vremenskih utjecaja kao što su vrućina, odsjaj sunca pa čak i od kiše i snijega. Ali ako ih želite zaštiti od vjetra ili ostalih nepovoljnih vremenskih uvjeta, to možete učiniti jednostavnim pritiskom prekidača, gumba na daljinskom upravljaču, pametnom telefonu ili ručno uz pomoć monokomande. Dobro ste pročitali, ovim modernim žaluzinama možete upravljati i uz pomoć pametnog telefona preko interneta. ROLTEK žaluzine su u svakom smislu u koraku s vremenom i najnovijim trendovima. Uvjerite se i sami i u nastavku detaljnije provjerite zašto odabrati baš naše žaluzine po mjeri.

HERO.1 Vanjske žaluzine

Vrlo dobro osmišljeni detalji čine HERO.1 sistem poduzeća ROLTEK savršenim žaluzinama za moderne niskoenergetske i pasivne zgrade. Cijeli sustav je proizveden s naglaskom na ekstremnoj stabilnosti koja nudi dodatnu zaštitu protiv provale. HERO.1 predstavlja maksimum zamračenja od sunčeve svjetlosti, savršeno oblikovanje lamele, ekstremna čvrstina i tihi rad. Dostupan je u dva oblika lamela P oblik ili S oblik. HERO.1 je opremljen stabilnim vodilicama od 78 x 23 mm i može se postaviti žaluzine da su vidne ili podžbukne.

Dubina kutije (mm)

Oblika lamela

Visina kutije

HERO.1

HERO.1X Vanjske žaluzine

Model HERO.1X nudi još veću udobnost jer omogućuje dodatnu montažu integriranog komarnika.Odaberite HERO.1X sustav ako gradite nov objekat ili obnavljate postojeći objekat, jer se mogu postaviti kao površinska ili ispod površinska ugradnja. Vodilice HERO.1X sustava dobro su promišljeni i izrađeni od dva dijela tako da nakon montaže nisu vidljivi vijaki. To povećava sigurnost, jer potencijalni provalnici ne mogu odvrnuti vodilice s prozora.

 

HERO.1X je opremljen stabilnim vodilicama 93 x 47 mm.

Dubina kutije (mm)

Oblika lamela

Veličina kutije

HERO.1X

HERO.2 Vanjske žaluzine

HERO.2 sistem je klasična izvedba vanjskih žaluzina s aluminijastimi vodilicami. Žaluzine iz ROLTEK-a nude izvanrednu toplinsku izolaciju te se stoga dobro uklapaju u modernoj građevinskoj industriji u vremenima ograničenih energetskih sredstava, ROLTEK HERO su odlične i za renovacije zbog svoje jednostavne retrofitting sposobnosti. Maske su stabilne i kod večih širina jer su izrađene iz aluminija debeljine 1,5 mm. Razne oblike lamela i vodilica omogućuju individualna rješenja za gotovo svaku arhitekturu fasade i svaki profil zahtjeva.

 

HERO.2 je opremljen čvrstim vodilicama 20 x 22 mm

Vrsta maski

Boje lamela

Kombinacija boja

HERO.2

HERO.3 VANJSKE ŽALUZINE

Novi sistem HERO.3 prvenstveno je namijenjen onima koji vole tehničko savršenstvo, minimalistički izgled i daju veliku važnost toplinsko-izolacijskim svojstvima objekta. HERO.3 dizajniran je na takav način da su kutija i vodilice potpuno skriveni ispod žbuke, što osim besprijekornog izgleda sprječava stvaranje toplinskog mosta i kondenzaciju pri kontaktu s špaletom. Koeficijent toplinske propusnosti osnovnog dijela vodilica je nevjerovatnih 0,0387 W/mK.

Za razliku od konkurentnih sistema, gdje se završetak montaže dovršava u nekoliko koraka, kompletna montaža HERO.3 obavlja se u jednom obilasku. Sistem sa samonosivim vodilicama montira se skupa sa maskom i lamelama u pripremljeni prozorski otvor, što uvelike pojednostavljuje rad instalacijskog tima i fasadera, a istodobno uklanja mogućnosti pogreške kod završne obrade.  

Dubina kutije (mm)

Oblika lamela

Veličina kutije

HERO.3

HERO.3X VANJSKE ŽALUZINE

Novi sistem HERO.3X prvenstveno je namijenjen onima koji vole tehničko savršenstvo, minimalistički izgled i daju veliku važnost toplinsko-izolacijskim svojstvima objekta. HERO.3X dizajniran je na takav način da su kutija i vodilice potpuno skriveni ispod žbuke, što osim besprijekornog izgleda sprječava stvaranje toplinskog mosta i kondenzaciju pri kontaktu s špaletom. Koeficijent toplinske propusnosti osnovnog dijela vodilica je nevjerovatnih 0,0387 W/mK. Za razliku od konkurentnih sistema, gdje se završetak montaže dovršava u nekoliko koraka, kompletna montaža HERO.3X obavlja se u jednom obilasku. Sistem sa samonosivim vodilicama montira se skupa sa maskom i lamelama u pripremljeni prozorski otvor, što uvelike pojednostavljuje rad instalacijskog tima i fasadera, a istodobno uklanja mogućnosti pogreške kod završne obrade.  

Za još veću udobnost, HERO.3X nudi i mogućnost ugradnje integriranog komarnika, pri čemu vodilica ima jedinstveno svojstvo, pruža ljepši izgled objekta – vodilice komarnika i žaluzine u istoj su ravnini.

Dubina kutije (mm)

BOJE LAMELA

Veličina kutije

HERO.3X

Integrirani komarnici

Integrirane komarnici ROLTEK pravi su izbor, ako želite optimalno sjenčenje i potpunu zaštitu od insekata. Uz pomoć integriranih komarnica možete spriječiti insektima ulaz u vaš dom sa samo jednim potezom. Ako vam komarnici u hladnom djelu ljeta nisu potrebni možete ih jednostavno naviti u kutiju gdje postanu u potpunosti nevidljivi. Instalacija je moguća odmah ili naknadno u prethodno napravljenoj kutiji. Dostupne su 3 vrste mrežica.

TRAJNO RJEŠENJE ZAŠTITE PRED INSEKTIMA

ROLTEK vam nudi najveći izbor zaštite pred insektima za različite svrhe.

3 različiti tipi mrežica

Riješenje za svaku situaciju

Neprimjetno

za vašu žaluzinu

Udobno

s povlačenjem

Udobno

s klik sistemom

ZATAMNJENJE

Naše HERO žaluzine pružaju maksimalno zatamnjenje. Zatamnjenje je slično kao kod roleta, zato će vaš san biti miran, ako se za njih odlučite u spavaćim prostorima. Pogledajte si primjer ovih žaluzina u našem salonu.

ZATAMNJENJE

Roletama sličan izgled

HERO žaluzine su namjerno napravljene odnosno dizajnirane tako da u zatvorenom stanju izgledaju kao rolete. Zatamnite svaki prostor tako da vam ispuni sve želje po količini svjetlosti.

Roletama sličan izgled

Dizajn lamela

HERO vanjske žaluzine dostupne su u obliku P i S. Njihov dizajn je napravljen tako da osigura maksimalno tamnjenje i skladnu sliku kombinacije žaluzina i roleta na istom objektu. Lamela P je radi svog jedinstvenog oblika zaštićena s patentom.

Dizajn lamela

Širok spektar tipova maski

Maske sustava HERO.1, HERO.1X mogu biti vidljive ili skrivene ispod žbuke. Dubina maske je 130 mm ili 145 mm. Sustav HERO.2 može biti još prilagodljiviji. Ima širok spektar vidljivih ili ispod-žbuknih maski, stoga se dobro snalazi u svakoj situaciji na vašem objektu. Dozvolite, da vam kod toga budemo pri pomoći.

Širok spektar tipova maski

Vodilice

Promišljenog oblika, vodilica HERO.1X garantira vam još više sigurnosti i estetike. Pri završenoj montaži nema vidljivih vijaka, stoga provalnici nikako ne mogu odvrniti vodilice s prozora. Zaštitite sebe i svoje najmilije.

Vodilice

Žične vodilice

Vanjske rolete HERO.2 dostupne su i u izvedbi sa žičnim vodilicama. Povjerujte u našu kvalitetu iz naše vlastite proizvodnje.

Žične vodilice

FASADNA IZVEDBA

Ponekad montaža rolete na prozoru nije moguća, ali ROLTEK ima spreman odgovor za svaki objekt. Sistem HERO.1 može se montirati na vašu fasadu. Idealno je rješenje kod naknadne ugradnje.

FASADNA IZVEDBA

GUMA U VODILICAMA ZA TIHO DJELOVANJE

Svaka lamela HERO ima gumu po cjeloj dužini, koja sprječava buku kod dizanja i spuštanja žaluzine, čak i kod udara jačeg vjetra.

GUMA U VODILICAMA ZA TIHO DJELOVANJE

GARANTIRANA DUGOTRAJNA ŽIVOTNA DOB

Sredina užeta sistema HERO izrađena je od KEVLAR-a. Ovaj poseban materijal ima 5X veću zateznu moć od željeza, stoga se uže nikada ne rastegne. Žaluzine HERO su zato savršeno podmirene i nakon dugogodišnje upotrebe.

GARANTIRANA DUGOTRAJNA ŽIVOTNA DOB

VODILICE ISPOD ŽBUKE

Posebne ispod-žbukne vodilice omogućuju da proizvod izgleda posebno čisto i minimalistički. Najviša funkcionalnost zadovoljava estetsku jasnoću.

VODILICE ISPOD ŽBUKE

BEZGRANIČNE OPCIJE ODABIRA

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Ljestvica boja

Automatizirajte svoje žaluzije

ROLTEK pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.