Screen sjenila

Volite provoditi vrijeme na otvorenom, ali nemate prikladno mjesto ili je mjesto koje imate veći dio dana na jakom suncu? Odaberite vanjska sjenila za terase koja će se i u vašem domu zasigurno pokazati vrhunska. Takozvani screen rolo je moderno i sve popularnije sjenilo, poznato po učinkovitoj zaštiti od jakog sunca.

ROLTEK vanjska sjenila vas štite od vrućine i odsjaja sunca, a ujedno omogućuju jasan pogled prema van. To znači da vam naši vanjski roloi za terase osiguravaju ugodnu sijenu i hlad, a pritom ne zaklanjaju pogled, tako da se možete i dalje diviti prekrasnoj prirodi sa svoje terase. Takvi vanjski roloi prikladni su za balkone i terase kao i za nadstrešnice, odnosno sve vanjske prostore koje biste željeli prekriti i pretvoriti u ugodniji prostor za odmor, objedovanje i druge aktivnosti koje volite. Naravno, na vanjsku stranu prozora možete postaviti i screen rolo, tako da vam ne trebaju drugi elementi za zasjenjivanje.

Igra sjene i pogleda prema van

Screen roloi su otporni na vremenske uvjete i praktično ne zahtjevaju održavanje. Odlikuje ih izvrsna funkcionalnost, jer vam pružaju zaštitu od vrućine, a ujedno omogućuju dovoljno prirodnog svjetla za ugodan boravak. Postoji li išta bolje od toga? Ako vas zanimaju vanjski roloi za terase, cijena vam ne bi trebala predstavljati preveliki problem jer ćete za pristupačnu investiciju dobiti izvrsno sjenilo s dosta pozitivnih karakteristika.

Na raspolaganju vam je ZIPSCREEN.2  screen rolo za ekran koji se može ugraditi iznad ili ispod žbuke, a samo sjenilo se sprema u kompaktnu kutiju koja se može nabaviti u raznim dimenzijama i bojama koje su prilagođene izgledu vašeg doma i vašem ukusu . ROLTEK SCREEN je vanjsko sjenilo, koje također nudi široku paletu izbora. Možemo vam biti od velike pomoći pri odluci koji vanjski roloi su najprikladniji za vas. Profesionalni smo, stalno nadograđujemo znanje, a odlikuje nas i bogato iskustvo pa vam možemo pružiti najbolji izbor, bez obzira na to zanimaju li vas klasična vanjska sjenila ili vanjski roloi za terase.

zipSCREEN.2

Vanjsko screen sjenilo iz platna ROLTEK zip_SCREEN.2 instalira se u vanjsku kutiju. Moguće je postaviti kutiju na površinu ili ispod površine. Omogućuje djelomično osvjetljenje i sprječava zagrijavanje vašeg prostora. Dostupne su 4 dimenzije kutije: 90mm,110mm 130 mm ili 150mm. Kutija je izrađena iz estrudiranog aluminija i postavljena je na vanskoj strani okvira prozora pred prozorom. Može biti polukružna ili kvadratna. Moguće ju je bojati u bilo kojoj boji RAL ljestvice što vam osigurava odlično usklađivanje sa vašim objektom. Bočne aluminijske vodilice sa zip sistemom zatvaranja osiguravaju besprijekoran tijek platna po njima, a zaključna lamela optimalnu napetost platna u svakom položaju.

Boja blaga

Max. širina in visina (cm)

Sistema

zipSCREEN.2

ROLTEK SCREEN

ROLTEK SCREEN je klasična izvedba vanjskog screen sjenila s aluminijskim vodilicama. Platno je opremljeno sa zaključnom lamelom koja pruža ravnomjerno kretanje platna prilikom dizanja i spuštanja. Sjenilo može zadržati do 70% sunčevih zraka ovisno o izabranom platnu. Na taj način ostvari ugodan ambijent u prostoru čak i za vručih ljetnih dana. Pored 8 standardnih boja, na odabiru imamo preko 220 nijansi boja za kutiju i vodilice, stoga je usklađenost sa objektom zagarantirana.

Maksimalna širina in visina (cm)

Standardnih boja

Oblike kutija

ROLTEK SCREEN

Daljinsko upravljanje

Sistemi ZIP screen vam, svojim standardnim motornim ili opcijsko daljinskim upravljanjem, nude maksimalnu udobnost.

Daljinsko upravljanje

TRANSPARENTNE TKANINE

Zahvaljujući transparentnim tkaninama možete stalno kombinirati svjetlo i hlad.

TRANSPARENTNE TKANINE

Velike dimenzije čak i kad je jak vjetar

Sjenilo ZIP screen je razapeto u vodilice po principu zatvarača. To osigurava optimalnu napetost i kod brzine vjetra do 120km/h. Maksimalna površina je 18 m2 te pritom širina i visina nesmiju prelaziti 6m.

Velike dimenzije čak i kad je jak vjetar

Individualna oprema

Screen sjenila pružaju čiste linije i moderan izgled. Platno je dostupno u preko 150 nijansi boja i u raznim tkanjima. Zajedno s kutijom, vodilicama i zaključnim profilom koji su dostupni u 8 standardnih i preko 220 nijansi boja po posebnoj naruđbi, mogućnost kombiniranja je neograničena.

Individualna oprema

Ušteda energije

Dostupna je alternativa skupom hlađenju vašeg doma sa klima uređajima: ROLTEK screen sjenila zadržavaju i do 70% sunčevih zraka! Toplina ostaje na vanjskoj strani prozora i ne zagrijava vaše sobe. Uštediti možete i zimi jer spušteno sjenilo smanjuje gubitak energije kroz prozor.

Ušteda energije

POVEČAJTE UDOBNOST SVOGA DOMA

Vanjska sjenila za terase možda su doista dizajnirana za povećanje ugođaja na vanjskim površinama, ali naravno, pametnu tehnologiju smo ugradili i u screen rolo za prozore. Pritisak na tipku daljenskoga upravljača trebao bi biti dovoljan da spriječite blještanje sunca. Screen sjenila također omogućuju nadogradnju s pametnim upravljanjem, što će samo povećati vaš ugođaj. Naravno, izbor je samo na vama.

Vanjsko rolo sjenilo ćete, naravno, odabrati na temelju onoga što vam najviše odgovara. Poigrajte se sjenama i svjetlom, odaberite tkanine otporne na jak vjetar, dopustite vanjskim roletama da zasjaju u svoj svojoj ljepoti uz potpuno individualna rješenja, a svom domu dodajte dašak elegancije, čistih linija i bezvremenosti i naravno, još više ekološki svjesnog načina života. Ako znate da odabirom pravog sjenila možete puno uštedjeti, cijena doista ne bi trebala biti prevelika prepreka. Takva sjenila mogu zadržati zaista velik udio sunčeve svjetlosti, što znači da toplina ne prodire na terasama, ali niti u zatvorene prostore.

Svojom stručnošću i potpuno individualnim pristupom rado ćemo vam pomoći pri odabiru.

BEZGRANIČNE OPCIJE ODABIRA

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Automatizirajte svoja screen senčila

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.