Screen sjenila

Vanjska screen sjenila ROLTEK vas štite od vručine i odsjaja, a istodobno vam pružaju jasan pogled prema van.

Igra sjene i pogleda prema van

Vanjska screen sjenila su odporna na vremenske uvjete i na zahtjevaju nikakvo održavanje. Odlikuje jih odlična funkcionalnost jer vam nude zaštitu od vručine a istovremeno dopuštaju dovoljno prirodnog svjetla ua ugodan boravak.

zipSCREEN.2

Vanjsko screen sjenilo iz platna ROLTEK zip_SCREEN.2 instalira se u vanjsku kutiju. Moguće je postaviti kutiju na površinu ili ispod površine. Omogućuje djelomično osvjetljenje i sprječava zagrijavanje vašeg prostora. Dostupne su 4 dimenzije kutije: 90mm,110mm 130 mm ili 150mm. Kutija je izrađena iz estrudiranog aluminija i postavljena je na vanskoj strani okvira prozora pred prozorom. Može biti polukružna ili kvadratna. Moguće ju je bojati u bilo kojoj boji RAL ljestvice što vam osigurava odlično usklađivanje sa vašim objektom. Bočne aluminijske vodilice sa zip sistemom zatvaranja osiguravaju besprijekoran tijek platna po njima, a zaključna lamela optimalnu napetost platna u svakom položaju.

Boja blaga

Max. širina in visina (cm)

Sistema

zipSCREEN.2

ROLTEK SCREEN

ROLTEK SCREEN je klasična izvedba vanjskog screen sjenila s aluminijskim vodilicama. Platno je opremljeno sa zaključnom lamelom koja pruža ravnomjerno kretanje platna prilikom dizanja i spuštanja. Sjenilo može zadržati do 70% sunčevih zraka ovisno o izabranom platnu. Na taj način ostvari ugodan ambijent u prostoru čak i za vručih ljetnih dana. Pored 8 standardnih boja, na odabiru imamo preko 220 nijansi boja za kutiju i vodilice, stoga je usklađenost sa objektom zagarantirana.

Maksimalna širina in visina (cm)

Standardnih boja

Oblike kutija

ROLTEK SCREEN

Daljinsko upravljanje

Sistemi ZIP screen vam, svojim standardnim motornim ili opcijsko daljinskim upravljanjem, nude maksimalnu udobnost.

Daljinsko upravljanje

TRANSPARENTNE TKANINE

Zahvaljujući transparentnim tkaninama možete stalno kombinirati svjetlo i hlad.

TRANSPARENTNE TKANINE

Velike dimenzije čak i kad je jak vjetar

Sjenilo ZIP screen je razapeto u vodilice po principu zatvarača. To osigurava optimalnu napetost i kod brzine vjetra do 120km/h. Maksimalna površina je 18 m2 te pritom širina i visina nesmiju prelaziti 6m.

Velike dimenzije čak i kad je jak vjetar

Individualna oprema

Screen sjenila pružaju čiste linije i moderan izgled. Platno je dostupno u preko 150 nijansi boja i u raznim tkanjima. Zajedno s kutijom, vodilicama i zaključnim profilom koji su dostupni u 8 standardnih i preko 220 nijansi boja po posebnoj naruđbi, mogućnost kombiniranja je neograničena.

Individualna oprema

Ušteda energije

Dostupna je alternativa skupom hlađenju vašeg doma sa klima uređajima: ROLTEK screen sjenila zadržavaju i do 70% sunčevih zraka! Toplina ostaje na vanjskoj strani prozora i ne zagrijava vaše sobe. Uštediti možete i zimi jer spušteno sjenilo smanjuje gubitak energije kroz prozor.

Ušteda energije

POVEČAJTE UDOBNOST SVOGA DOMA

Samo jedan dodir na daljinskom upravljaču je dovoljan da spriječi odsjaj. Screen sjenila omogučavaju i nadogradnju sa pametnim upravljanjem.

BEZGRANIČNE OPCIJE ODABIRA

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Automatizirajte svoja screen senčila

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.