Više proizvoda

Vanjska tekstilna sjenila su dobrodošla i to posebno u vrućim ljetnim mjesecima. Terase i balkoni s našim proizvodima postat će prava oaza za odmor, opuštanje i ugodan boravak na otvorenom s najdražima.

Naša ponuda uključuje široku paletu proizvoda koji su prilagođeni različitim potrebama, okolnostima i uvjetima samog objekta. Kod nas ćete pronaći tende, rolete za terasu, jadro sjenila, screen sjenila i naravno unutarnja sjenila pomoću kojih ćete moći pružiti ugodnu sjenu, hlad i zaštitu u bilo kojem dijelu dana i godine. Svi naši proizvodi dostupni su u više verzija, stoga vas pozivamo da pregledate našu web stranicu. Na taj način ćete dobiti dodatne informacije o pojedinačnom sjenilu, a ujedno vas pozivamo da nas kontaktirate jer smo na području sjenila vrhunski stručnjaci. Na temelju našeg iskustva i znanja sigurno ćemo vam moći savjetovati bi li vašemu dom više odgovarale rolete za terasu, ili možda elegantna jadra sjenila koja su sve popularnija. Svako naše sjenilo je posebno, a uz našu pomoć moći ćete odlučiti koja bi vam vrsta najbolje odgovarala. Tende su već poznata sjenila u našim domovima, kao i rolete za terasu. Jadro će stvoriti vrlo poseban ambijent, a screen rolo je vrlo fleksibilan.

Svako sjenilo, vanjsko ili unutarnje, promijenit će izgled vašeg doma – može ga uljepšati i dodati tu posljednju točku na i, ali se možda neće savršeno uklopiti u cjelokupan izgled koji želite imati i prikazati. Stoga je svakako dobra ideja da za savjet pitate i nas. S veseljem ćemo vam pomoći.

Više proizvoda

Promijenite svoju terasu u najljepši prostor za provođenje slobodnog vremena

Tende

Tende, pergole i sjenila za zimski vrt u bogatom rasponu boja.

Za potpuno nov osječaj prostora na terasi

Jadro

Za novi osjećaj prostora na vašoj terasi

Igra sjene i pogleda prema van

Screen sjenila

Za optimalnu klimu u vašem prostoru

Više dobrih osječaja

Unutarnja sjenila

Kreativne mogučnosti boravka i individualni dizajn

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.