Tende

Nudimo vam savršenu hladovinu za vašu terasu. Tende, pergole i sjenila za zimski vrt su dostupne u širokom rasponu boja platna. Na raspolaganju je preko 200 atraktivnih uzoraka boja.

Promijenite svoju terasu u najljepši prostor za provođenje slobodnog vremena

Terasa je najpopularnije mjesto za provođenje slobodnog vremena u toplom dijelu godine. Odgovarajuće sjenilo vam osigurava da boravak na njoj bude ugodan i siguran u vrućim ljetnim danima. ROLTEK tende su trajno rješenje sjenčenja za vašu terasu. Platno osigurava i do 90-100% zaštite pred UV zrakama. Ponekad na terasi ne trebate samo sjene već i zaštitu od pogleda. U tu svrhu tendu možete dopuniti s horizontalnim sjenilom.

Kasetne tende

Kasetna tenda sa svojim elegantnim linijama omogućuje siguran hlad za svaku terasu i balkon. U otvorenom stanju štiti vas od sunca i UV zraka, a u zatvorenom stanju kaseta osigurava potpunu zaštitu za platno, ruke i mehanizam. Kasetna tenda posebno se preporučuje za ugradne situacije gdje je tenda i u zatvorenom stanju izložena padalinama- to znači da nije postavljena pod balkon ili nadstrešnicu.

Boja konstrukcije

Maksimalna širina (cm)

UV zaštita (%)

Kasetne tende

Nekasetne tende

Nekasetne tende su klasično sjenilo za svaku terasu i svaki balkon. Najprikladnije su za ugradnju na mjestima koja nisu izložena vremenskim uvjetima, naprimjer pod balkonom ili krov. Većina modela dopušta nadogradnju dodatnim aluminijskim krovom koji služi kao žaštita od kiše,a kod IDEAL serija standardno je već ugrađen.Također su dostupni sa teleskopskim rukama i posebnim škarastim rukama koje omogućuju da je izbačaj tende veći od njezine širine. Upravljanje tendom je vrlo jednostavno- može biti motorni prekidač, daljinski upravljač ili ručno sa monokomandnom palicom.

Boja platna

Sistema

UV zaštita (%)

Nekasetne tende

Pergole

Pergola pretvara vašu terasu u pravu oazu za odmor. Moguće je zasjeniti površinu i do 28 m2 i ima mogućnost dodatne ugradnje bočnog osjenjenja. Za bezbrižno uživanje na terasi dostupna je pergola sa staklom koja pruža izvrsnu zaštitu od kiše. Pomoću nje možete biti vani pri bilo kojem vremenu. Pergole su takođe prikladne za ugostiteljske objekte jer pružaju hladovinu velikim površinama.

Maksimalan doseg (cm)

Sistema

Boja konstrukcije

Pergole

Sjenila za zimski vrt

Sjenila za zimske vrtove osiguravaju da je  u zimskom vrtu ugodno u svako doba godine.  Na volju su vam: sistemi za jednostavno sjenčenje krovnih površina, sistemi sa mogučnošću dodatne ekstenzije ruke i sistemi koji su zakrivljeni za cjelu strukturu zimskog vrta i time omogućuju vertikalno zatamnjivanje. Sjenila za zimski vrt imaju standardno motorno upravljanje s mogučnošću automatizacije i nadogradnje s dodatnim osiguračima.

Dizajnov

Doseg u m

UV zaštita (%)

Sjenila za zimski vrt

Samostoječe tende

Samostojeća tenda mijenja svaki prostor u ugodan prostor za sjedenje. S njom možemo stvoriti hlad u našem vrtu ili zasjeniti vanjski prostor ispred ugostiteljskoj objekta i lokala. S jednim sjenilom moguće je zasjeniti površinu i do 45 m2. U zatvorenom stanju platno je zaštićeno u kaseti ili pod krovom stoga je sjenilo bez problema vani i zimi.

Maksimalna širina (cm)

Maksimalna površina sjene (m2)

UV zaštita (%)

Samostoječe tende

Daljinsko upravljanje

Terasa, balkon i zimski vrt su mjesta za uživanje i odmor. Pritisak na tipku je dovoljan, da vas prigrli hladovina. Tenda i pametna kuća? Naravno! Pored ostalih sjenila inteligentna instalacija može uključivati i tendu.

Daljinsko upravljanje

Grijači za večernju hladnoču

Zaboravite na večernju hladnoću na svojoj terasi. Nikada više nećete završiti večernje druženje na svojoj terasi radi hladnoće, jer će vam grijači pružiti ugodnu toplinu.

Grijači za večernju hladnoču

Vjeternjača

Možete ići i korak dalje te opremiti svoju tendu sa senzorima za sunce, vjetar, kišu i led. Tako će vaša tenda biti sigurna od vremenskih promjena koje bi joj mogle nanijeti štetu, a terasa uvjek osjenjena kad god da sunce sijalo.

Vjeternjača

Prekrasan izbor platna i boja

Kod izbora tende nije sve u sjenčenju i bojama. S platnom odaberete i zaštitu od vručine i UV zraka. Tonovi boja određuju naše raspoloženje i osjećaje. Što želite doživjeti? Dostupna je bogata kolekcija jednobojnih, prugastih i šarenih uzoraka.

Prekrasan izbor platna i boja

Za ugostiteljstvo i lokale

Gosti vole biti na svježem zraku, pogotovo kad su topli i sunčani dani. Zato su ugostiteljski objekti s vanjskim stolovima uvijek bolje posjećeni. Napravite dodatni prostor za sjedenje i tako povećajte posjete vašem dučanu! Bez obzira radi li se o hotelskoj terasi, restoranu ili kafiću, možete stvoriti poseban ambijent koji će uvjeriti vaše goste da ostanu dulje kod vas.

Za ugostiteljstvo i lokale

Sklopiva krovna tenda

Otkrijte stilski element koji vam nudi ROLTEK. Sklopive krovne tende su u trendu. Moderni materiali i elegantna konstrukcija vam jamče maskimalnu udobnost i moderan dizajn. Izvedba je moguća kao samostalna konstrukcija ili pričvršćena na objekt.

Sklopiva krovna tenda

POVEČAJTE UDOBNOST SVOGA DOMA

Samo jedan dodir na daljinskom upravljaču je dovoljan da spriječi odsjaj. Screen sjenila omogučavaju i nadogradnju sa pametnim upravljanjem.

BEZGRANIČNE OPCIJE ODABIRA

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Automatizirajte svoje tende

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaščita od vremenskih utjecaja

Zaštita od vrućine i odsjaja

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.