Industrijska rolo vrata

Industrijska rolo vrata ROLTEK  od aluminija prikladna su za industrijske objekte, trgovačke i logističke centre i prostore s većom frekvencom prometa. S njima možete zatvoriti radionicu, skadište ili proizvodni pogon.

Pravo rješenje za vas

Industrijska rolo vrata su trajna investicija za vaš poslovni objekt. Izrađena su za maksimalne zahtjeve i izuzetne širine.  Idealne su za industrijske objekte, komercijalne i logistične centre i prostore gdje je frekvencija prometa veća. Komponente su izrađene od aluminija koji ne blijedi tako da nikad nema potrebe za bojanjem.

Maksimalna kvaliteta

ROLTEK garažna vrata napravljena su kako bi odgovarala vašim potrebama te kako bi se prilagodila vašoj ugradbenoj situaciji. Montiranje je brzo i čisto. Sve komponente izrađene su od visoko kvalitetnog aluminija koji je otporan na koroziju što jamči dug životni vijek produkta. Održavanje i čišćenje je vrlo jednostavno.

Maksimalna kvaliteta

Najbolji profili iz vlastite proizvodnje

Svi naši aluminijski profili izrađeni su od dvostranog aluminija i ispunjeni ekološko prijatnom pjenom, što osigurava visoku stabilnost, izolaciju i dug životni vijek. Također možete naglasiti individualnost svoje garaže ugradnjom posebnih vrsta lamela.Lamele za svjetlost dopuštaju da prirodna svjetlost prodire do garaže. Dostupne su i zračne lamele koje omogućuju prirodnu ventilaciju i dekorativne lamele koje povećavaju stabilnost i omogućuju bojanje u cjeloj RAL ljestvici.

Najbolji profili iz vlastite proizvodnje

Bezbrojne opcije boja

ROLTEK rolo vrata su dostupna u mnogim kombinacijama boja. Vodilice i kutija dostupni su u 4 standardne boje, a lamele u 15 modernih nijansi. Opcijsko možete boju za kutiju i vodilice birati između preko 220 nijansi boja RAL ljestvice.

Bezbrojne opcije boja

Robusni 400V motori

Pogon industrijskih rolo vrata je robustan i izdržljiv. Opcijsko je dostupan i 400 V motor ili brzi motor. Vrata omogućavaju i ugradnju ručnog otvaranja u slučaju nestanka električne energije. Za sigurnosno kretanje vrata brine opcijska fotoćelija.

Robusni 400V motori

Perfekter Schutz vor Unfall oder Einbruch

Unfälle können durch die ROLTEK Schließkantensicherung vermieden werden. Bei leichter Berührung des Torpanzers mit einem Hindernis stoppt das Tor sofort. Ebenso schützt unser Garagentor Ihr Hab und Gut sicher vor Einbruch.

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Sigurnost

Sigurnost

Zaštita od provale i oštećenja stakla

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

BEZGRANIČNE OPCIJE ODABIRA

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Lijestvice boja

Automatizirajte vaša garažna vrata

ROLTEK pribor

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.