Rolo vrata

Garažna vrata ROLTEK izrađuju se s naglaskom na trajnost, sigurnost i estetiku. Vrata napravimo iz aluminija, točno po mjeri koja vam treba, a njihov dizajn pruža skladan izgled na objektu sa roletama. Standardno motorno daljinsko upravljanje možete nadograditi s upravljanjem preko pametnog telefona.

Štednja prostora na najvišoj razini

Sa rolo vratima ROLTEK dobijete više od samog prostora. Parkirati možete tik uz vrata i s tim pridobiti više prostora u garaži. Vrata se navijaju u kutiju koja je namještena pred garažom ili u njoj. S tim možete prostor pod stropom iskoristiti za pohranu stvari koje ne želite imati u kući. Rolo vrata možemo ugraditi u skoro svaku garažu, jer omogućuju različite načine pričvrščivanja. Instalacija je moguća izvan i unutar objekta.

Rolento

ROLENTO garažne rolete zahtijevaju vrlo malo prostora u vašoj garaži za instalaciju. Sistem se navija u kutiju od aluminija na sličan princip kao i rolete. Ugradnja kutije i vodilica može se izvesti u garaži, na vanjskoj strani garaže ili u otvor. Vrata imaju standardno motorno daljinsko upravljanje i opcijsko sa sistemom za ručno otvaranje u slučaju nestanska struje. Djeluju na dvodjelnim vodilicama koje osiguravaju jasne linije bez vidljivih vijaka i posebno aretiranje, koje čini uklanjanje lamela i vodilica nemogućim .

Veličina kutije

Vrste lamela

Maksimalna širina (cm)

Rolento

Garažna vrata tipa B3 / F1

Garažna rolo vrata za ugradnju trebaju vrlo malo prostora u vašoj garaži. Sistem B3 u večini je po svojstavima isti kao sistem ROLENTO jer se navije u aluminijsku kutiju. Razlikuje se u većoj kutiji (400cm), a time i većim dimenzijama. Vodilice sistema B3 su jednodjelne, izuzetno stabilne i snažne. Sistem F1 ima otvoren sistem namotavanja i stoga je pogodan za ugradnju u garažu. Vrata imaju standardni motoriziran daljinski upravljač, a opcijsko je dostupan i ručni sistem otvaranja u slučaju nestanka struje s osiguračem koji stane pred preprekom.

Maksimalna širina (cm)

Vrste lamela

Boja lamela

B3/F1

Mogučnosti upravljanja

Daljinsko upravljanje

još više udobnosti i slobode

Kodirna tipkovnica

Potpuna zaštita od provalnika

Otvaranje s ključ-prekidačem

Otvaranje i zatvaranje s ključem

Više prostora

Rolo vrata garantiraju odličnu iskorištenost prostora, jer cijeli prostor na parkingu ostane slobodan. Možete parkirati odmah pored vrata.

Više prostora

Maksimalna kvaliteta

ROLTEK garažna vrata napravljena su kako bi odgovarala vašim potrebama te kako bi se prilagodila vašoj ugradbenoj situaciji. Montiranje je brzo i čisto. Sve komponente izrađene su od visoko kvalitetnog aluminija koji je otporan na koroziju što jamči dug životni vijek produkta. Održavanje i čišćenje je vrlo jednostavno.

Maksimalna kvaliteta

Najbolji profili iz vlastite proizvodnje

Svi naši aluminijski profili izrađeni su od dvostranog aluminija i ispunjeni ekološko prijatnom pjenom, što osigurava visoku stabilnost, izolaciju i dug životni vijek. Također možete naglasiti individualnost svoje garaže ugradnjom posebnih vrsta lamela.Lamele za svjetlost dopuštaju da prirodna svjetlost prodire do garaže. Dostupne su i zračne lamele koje omogućuju prirodnu ventilaciju i dekorativne lamele koje povećavaju stabilnost i omogućuju bojanje u cjeloj RAL ljestvici.

Najbolji profili iz vlastite proizvodnje

Bezbrojne opcije boja

ROLTEK rolo vrata su dostupna u mnogim kombinacijama boja. Vodilice i kutija dostupni su u 4 standardne boje, a lamele u 15 modernih nijansi. Opcijsko možete boju za kutiju i vodilice birati između preko 220 nijansi boja RAL ljestvice.

Bezbrojne opcije boja

Dvodjelne vodilice

Dvodjelne vodilice ROLENTO pružaju visoku sigurnost protiv provale za vašu garažu. Prilikom završene instalacije nema vidljivih vijaka zbog dvodjelnih vodilica, a u kombinaciji s posebnim lamelama koje se zatvaraju, nemoguće je plašt istrgnuti iz vodilica.

Dvodjelne vodilice

Dodatne funkcije čine razliku

Unatoč standardnom motornom upravljanju nema potrebe za brigom da će se vrata otvoriti u slučaju nestanka struje. Vrata su opremljena sistemom za otvaranje s monokomandnom ručicom. Sistem se može nalaziti na kutiji (NHK) ili na vodilicama u visini ruku (INB).

Dodatne funkcije čine razliku

Uvjerljiva sigurnost sistema

Sigurnost je u ROLTEK garažama na prvom mjestu.Sva vrata su opremljena (ili imaju tu mogućnost) s odbojnicima protiv prepreka. Tako možete biti sigurni kad se djeca igraju oko vrata ili ostavljaju svoje igračke ispod. Vrata će se odmah zaustaviti pred preprekom i podići natrag.

Uvjerljiva sigurnost sistema

Potpuna sigurnost protiv provale

S garažnim vratima ROLTEK, vaša je garaža sigurna. Plašt je na motorna vrata pričvrščen sa profilima koji onemogućavaju nasilno dizanje lamelnog plašta. Dvodjelne vodilice osiguravaju, da nakon montiranja nema vidljivih vijaka zato ih je nemoguće odmontirati s objekta. Posebno ROLENTO aretiranje osigurava da se lamele nemogu strgati iz vodilica.

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Sigurnost

Sigurnost

Zaštita od provale i oštećenja stakla

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

BEZGRANIČNE OPCIJE ODABIRA

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom

Ljestvice boja

Automatizirajte vaša garažna vrata

ROLTEK pribor

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.