Stropna vrata

iROLTEK garažna vrata izrađuju se s naglaskom na trajnosti, sigurnosti i estetiki. Stropna garažna vrata namjenjena su u većini slučajeva niskim garažama. Postoje dva sistema koja zahtjevaju samo 135 mm ili 53 mm prostora ispod stropa.

Sigurnost i atraktivan izgled su zajamčeni

Stropna vrata nude vam udobnost i najmoderniju tehologiju. Vrata su standardno opremljena daljinskim upravljačem, što vam daje maksimalnu udobnost. Minimalni zahtjevi prostora i elegantan dizajn lamelnog plašta daje vašoj kući moderan izgled i čiste linije. Sva vrata su izrađena točno po mjeri vaše garaže.

SILENTO.2 stropna vrata od aluminija

Napravljene su sa namjenom, da se ne čuju. Prikladne su za niske garaže, jer trebaju samo 13,5 cm prostora ispod stropa. Pogonski motor nalazi se u sredini vrata garaže što daje stabilnost i onim vratima koja su širih dimenzija. Vrata imaju standardno ugrađenu zaštitu od barijera, integrirano osvetljenje i sistem za ručno otvaranje u slučaju nestanka struje. Motor s inteligentnom eletronikom kontrolira blagi start i zaustavljanje vrata. Za garaže s premalo ili bez presvlake, postoje i nekoliko vrsta prikladnih maski.

Prostora pod stropom (mm)

Boja lamel

Maksimalna širina (cm)

SILENTO 2

GECCO stropna garažna vrata

Stropna vrata GECCO pružaju vam rješenje problema sa malom garažom. Motor sa strane omogućava, da vrata za ugradnju trebaju samo 5,3 cm prostora ispod stropa. Odlikuje jih elegentan bezvremenski izgled, udobno upravljanje i sigurnost. Vrata odlikuje standardno ugrađena zaštita pred barijerama i sistem za ručno otvaranje u slučaju nestanka struje. Sistem ima vrlo uske vodilice što ga čine idealnim za ugradnja u otvoru.

 

Prostora pod stropom (mm)

Boja lamela

Maksimalna širina (cm)

GECCO

Mogučnost upravljanja

Daljinsko upravljanje

još više udobnosti i slobode

Kodirna tipkovnica

Potpuna zaštita od provalnika

Otvaranje s ključ-prekidačem

Otvaranje i zatvaranje s ključem

Više prostora

Garažna vrata garantiraju odličnu iskorištenost prostora, jer cijeli prostor na parkingu ostane slobodan. Možete parkirati odmah pored vrata.

Više prostora

Maksimalna kvaliteta

ROLTEK garažna vrata napravljena su kako bi odgovarala vašim potrebama te kako bi se prilagodila vašoj ugradbenoj situaciji. Montiranje je brzo i čisto. Sve komponente izrađene su od visoko kvalitetnog aluminija koji je otporan na koroziju što jamči dug životni vijek produkta. Održavanje i čišćenje je vrlo jednostavno.

Maksimalna kvaliteta

Najbolji profili iz vlastite proizvodnje

Svi naši aluminijski profili izrađeni su od dvostranog aluminija i ispunjeni ekološko prijatnom pjenom, što osigurava visoku stabilnost, izolaciju i dug životni vijek. Također možete naglasiti individualnost svoje garaže ugradnjom posebnih vrsta lamela.Lamele za svjetlost dopuštaju da prirodna svjetlost prodire do garaže. Dostupne su i zračne lamele koje omogućuju prirodnu ventilaciju i dekorativne lamele koje povećavaju stabilnost i omogućuju bojanje u cjeloj RAL ljestvici.

Najbolji profili iz vlastite proizvodnje

Bezbrojne opcije boja

ROLTEK rolo vrata su dostupna u mnogim kombinacijama boja. Vodilice i kutija dostupni su u 4 standardne boje, a lamele u 15 modernih nijansi. Opcijsko možete boju za kutiju i vodilice birati između preko 220 nijansi boja RAL ljestvice.

Bezbrojne opcije boja

Uvjerljiva sigurnost sistema

Sigurnost je u ROLTEK garažama na prvom mjestu.Sva vrata su opremljena (ili imaju tu mogućnost) s odbojnicima protiv prepreka. Tako možete biti sigurni kad se djeca igraju oko vrata ili ostavljaju svoje igračke ispod. Vrata će se odmah zaustaviti pred preprekom i podići natrag.

Uvjerljiva sigurnost sistema

Potpuna sigurnost protiv provale

S garažnim vratima ROLTEK osigurana je sigurnost vaše garaže. Sistemi su dizajnirani tako da jamče sigurnost vama, vašoj obitelji, pa čak i vašim predmetima. Također su proizvedeni s visokom razinom protuprovalne zaštite.

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Sigurnost

Sigurnost

Zaštita od provale i oštećenja stakla

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

BEZGRANIČNE OPCIJE ODABIRA

Odaberite nijasu boje u skladu s vašim ukusom

Ljestvice boja

Automatizirajte vaša garažna vrata

ROLTEK pribor

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.