Sigurnosna rolo vrata

Visokokvalitetne aluminijske lamele s prozorima u kombinaciji sa najsuvremenijom pogonskom tehnologijom i sofisticiranim izgledom. Ovo su sigurnosna vrata PROTEGO.

Potpuna zaštita najviše kvalitete

PROTEGO vrata su poznata po svojoj elegantnoj i robusnoj konstrukciji. Izređene su od ekstrudiranog aluminija koji se ne može zakriviti ili izvaditi iz vodilica. Uz sigurnost, omogućavaju maksimalno iskorištenje prostora, jer se vertikalno naviju u kutiju. Montiranje je moguće vani ili unutra.

PROTEGO sigurnosna rolo vrata

PROTEGO vrata poznata su po svojoj elegantnoj i robusnoj konstrukciji. Izrađene su od ekstrudiranog aluminija koji se ne može zakriviti ili izvaditi iz vodilica. Uz sigurnost, oni maksimalno povećavaju učinkovitost prostora, jer su vertikalno navijeni u kutiju. Vrata imaju standardni motorizirani daljinski upravljač, i po želji ugrađenu zaštitu pred barijerama i sistem za ručno otvaranje u slučaju nestanka struje. Vrata imaju dvodjelne vodilice koje pružaju jasne linije bez vidljivih vijaka i posebno zaključavanje koje osigurava da je trganje lamela i vodilica nemoguće.

Standardne boje

Širina lamel (mm)

Maksimalna širina (cm)

Protego

Mogučnosti upravljanja

Daljinsko upravljanje

još više udobnosti i slobode

Kodirna tipkovnica

Potpuna zaštita od provalnika

Otvaranje s ključ-prekidačem

Otvaranje i zatvaranje s ključem

Više prostora

Garažna vrata garantiraju odličnu iskorištenost prostora, jer cijeli prostor na parkingu ostane slobodan. Možete parkirati odmah pored vrata.

Više prostora

Maksimalna kvaliteta

ROLTEK garažna vrata napravljena su kako bi odgovarala vašim potrebama te kako bi se prilagodila vašoj ugradbenoj situaciji. Montiranje je brzo i čisto. Sve komponente izrađene su od visoko kvalitetnog aluminija koji je otporan na koroziju što jamči dug životni vijek produkta. Održavanje i čišćenje je vrlo jednostavno.

Maksimalna kvaliteta

Najbolji profili iz vlastite proizvodnje

Svi naši aluminijski profili izrađeni su od dvostranog aluminija i ispunjeni ekološko prijatnom pjenom, što osigurava visoku stabilnost, izolaciju i dug životni vijek. Također možete naglasiti individualnost svoje garaže ugradnjom posebnih vrsta lamela.Lamele za svjetlost dopuštaju da prirodna svjetlost prodire do garaže. Dostupne su i zračne lamele koje omogućuju prirodnu ventilaciju i dekorativne lamele koje povećavaju stabilnost i omogućuju bojanje u cjeloj RAL ljestvici.

Najbolji profili iz vlastite proizvodnje

Izuzetno čvrste lamele od ekstrudiranog aluminija

Sigurnosne lamele dostupne su u širini 77 mm, bijele ili srebrne boje.

Izuzetno čvrste lamele od ekstrudiranog aluminija

Dvodjelne vodilice

Dvodjelne vodilice ROLENTO pružaju visoku sigurnost protiv provale za vašu garažu. Prilikom završene instalacije nema vidljivih vijaka zbog dvodjelnih vodilica, a u kombinaciji s posebnim lamelama koje se zatvaraju, nemoguće je plašt istrgnuti iz vodilica.

Dvodjelne vodilice

Uvjerljiva sigurnost sistema

Sigurnost je u ROLTEK garažama na prvom mjestu.Sva vrata su opremljena (ili imaju tu mogućnost) s odbojnicima protiv prepreka. Tako možete biti sigurni kad se djeca igraju oko vrata ili ostavljaju svoje igračke ispod. Vrata će se odmah zaustaviti pred preprekom i podići natrag.

Uvjerljiva sigurnost sistema

Potpuna sigurnost protiv provale

S garažnim vratima ROLTEK ne morate briniti za sigurnost vaše garaže. Plašt je na motor vrata pričvrščen pomoču profila, koji sprječavaju nasilno dizanje lamelnog plašta.Dvodjelne vodilice osiguravaju da nakon montaže vijaci nisu vidljivi. Posebno ROLENTO aretiranje osigurava da se lamele ne mogu iztrgati iz vodilica.

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 godina jamstva za vaš novi proizvod

Sigurnost

Sigurnost

Zaštita od provale i oštećenja stakla

Proizvodnja po mjeri

Proizvodnja po mjeri

Individualna proizvodnja u dimenziji i boji za vaš objekt

BEZGRANIČNE OPCIJE ODABIRA

Odaberite nijansu boje u skladu s vašim ukusom.

Lijestvice boja

Automatizirajte vaša garažna vrata

ROLTEK pribor

Doživite ovaj proizvod uživo

Posjetite naš izložbeni prostor i provjerite kvalitetu proizvoda ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.Pogledajte izjavu o privatnosti podataka.